BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge - Sörskogen

Taggsvampsvägen 13

  • 7 rum och kök
  • 148 kvm
  • 5.300.000 kr / Såld
  • 3901
  • 897
  • 3181
Värdera din bostad

Beskrivning

Barnfamiljens dröm!
Välkommen till ett stort rymligt radhus i lugnt barnvänligt område helt utan genomfartstrafik. Huset har en totalyta om hela ca 178 kvm, 148 kvm boarea och 30 kvm biarea fördelat på två plan plus souterrängplan, 6 rum och kök. Här finner ni uteplats och balkong på den insynsskyddade baksidan där man har sol från tidig förmiddag till sen eftermiddag. Det finns också en trevlig uteplats på husets framsida. P-plats finns dels på tomten, dels i garagelänga där det också finns el, 230 V. Sörskogen består av 270 radhus uppe på en höjd fördelat på tre gator där samtliga gator har en ”egen” lekplats. Det är lagom avstånd till områdets tre lekplatser samt förskolan som också ligger i området. Det är också bekvämt gångavstånd till närmaste grundskola och till Sörskogens fotbollsplan. Områdets bussändhållplats ligger bara en par hundra meter från huset.

Entréplan
När ni kliver in i huset möts ni först av den ljusa rymliga hallen med klinker och golvvärme samt bra förvaringsmöjligheter för ytterkläder och skor. I anslutning till hallen finns det trevliga köket. Köket har bra arbetsytor och en matplats för ca 6 personer. Innanför köket ligger den ljusa och stilrena tvättstugan. Går ni längre in i huset passerar ni trapprummet och en gästtoalett med wc och handfat på väg till det stora ljusa vardagsrummet som idag används som matsalsrum. Från vardagsrummet kliver ni ut på en stor solig balkong med sol från förmiddag till solens nedgång där man också gärna avnjuter en god middag.

Övre plan
Går ni upp en trappa från entréplanet så finner ni ett stort master bedroom. På övre plan finns också ytterligare två sovrum samt ett ljust trevligt badrum. Utrustningen i badrummet består av separat dusch, wc, stort handfat med kommod och badkar. I trapprummet finns det flertalet garderober för bra förvaring.

Souterrängplan
Längst ner i huset finns ett större rum om dryga 20-25 kvm och utgång till altanen. Rummet använder nuvarande ägare till ett mysigt TV-rum men det passar också utmärkt för den äldre junioren som uppskattar att vara lite för sig själv.
Här finns också toalett, sovrum, förråd samt duschrum. 

Tomt
Precis utanför entrén finns en liten trevlig uteplats som är ett perfekt ställe att avnjuta frukosten varma sommardagar i härlig morgonsol eller varför inte ha en skön stund efter jobbet! Här finns också P-plats för en bil.
På den insynsskyddade baksidan finner ni dels en mysig uteplats och dels en härlig balkong med sol från tidig förmiddag till sen kväll.

Övrigt
Fiber och Comhems grundutbud ingår i samfällighetsavgiften.
Det finns en lokal (Byalagsstugan) i samfällighetens regi som man kan hyra för t.ex. barnkalas.
Då området ligger på en höjd och är lätt kuperat finns det bra med pulkabackar i området för barn i alla åldrar.

Detta superfina radhus måste ni uppleva på plats!