BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Birger Jarlsgatan 109C

  • 1 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 10
  • 2897
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en välplanerad lägenhet på attraktiv adress i välbehållen sekelskiftesfastighet från 1903 med utsikt över lugn grönskande innergård. Med ett lugnt och tyst läge i gårdshus men med puls och nöjen runt hörnet bor ni här i en stabil förening med låga avgifter. Lägenheten har ett charmigt renoverat kök och fina ljusa ytskikt och karaktäriseras av sitt lugn och sina stora fönsterpartier som släpper in bra med ljus och rofylld utsikt över den välskötta innergården. Lägenheten passar både för singel som för paret som söker ett inflyttningsklart boende på bästa adress - tillträde är flexibelt och kan ordnas relativt omgående!

Väl inne i lägenheten finner ni en mycket väldisponerad planlösning med genomgående väl omhändertagna ytskikt i form av ekparkett och ljusa väggar och en generös takhöjd som skapar en otrolig rymd. Gott om plats för avhängning i hallen och plats för skrivbord / hemmakontor i den inre hallen som öppnar upp mot vardagsrum och kök i en öppen och luftig planlösning. Köket är rymligt och väl planerat med gott om plats för matbord för 4-6 personer.

Fint kök med ljusa skåpsluckor och bänkskiva i laminat utrustat med samtliga vitvaror såsom helintegrerad diskmaskin, ugn, mikro, fläktkåpa och kyl/frys. Stort fönsterparti mot innergården. Vidare in i lägenheten finner ni ett rymligt och ombonat vardagsrum med gott om plats för soffa, säng och övriga trivselmöbler. Stort härligt fönsterparti som fint ramar in grönskan utanför. Samma parkettgolv även här och ljus tapet på väggen. Här har ni även gott om förvaring i djup klädkammare. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning och dusch. Tvättstugan ligger smidigt i gathuset. Till lägenheten hör även två rymliga vindsförråd med enkel tillgång i gårdshuset. Säkerhetsdörr finns installerad till lägenheten.

Här bor ni i en stor och stabil förening med låga avgifter och välskött fastighet. Goda kommunikationer med både T-bana och bussar i direkt närhet samt grönområden som Vanadislunden, Hagaparken och Brunnsviken. Bo i ett av Vasastans trendigaste områden med bra utbud av restauranger och service i närmrådet.

Välkommen på visningarna av denna mysiga och välplanerade lägenhet!

- Välbevarad charm och högt i tak vilket skapar rymd!
- Lugnt läge mot grönskande gård vilket gör det tyst och rofyllt
- Genomgående ljusa ytskikt med parkettgolv och smakfulla ljusa ytskikt
- Fint kök utrustat med samtliga vitvaror och gott om plats för matbord
- Gott om förvaring i djup klädkammare samt två tillhörande vindsförråd
- Ombonat och rymligt vardagsrum med plats för dubbelsäng, soffa och trivselmöbler
- Stabil förening med låga avgift och belåningsgrad om endast 1 628 kr / kvm
- Bo med ett av Vasastans bästa lägen nära både stan och härliga grönområden