BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Midsommarvägen 12

  • 2 rum och kök
  • 49 kvm
  • Såld
  • 4583
  • 267
  • 2227
Värdera din bostad

Beskrivning

ÄLSKA MIDSOMMARKRANSEN!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade tvåa attraktivt belägen i idylliska Midsommarkransen. Bostaden utmärker sig med ett behagligt ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck, en öppen och social planlösning samt en härlig uteplats mot den lummiga innergården, belägen i soligt sydostläge. Huset och lägenheten helrenoverades 2012-2013 med genomgående smakfulla materialval. Ni erbjuds ett fräscht kök i vinkel med keramikhäll, inbyggd micro och diskmaskin, ett modernt badrum med golvvärme, handdukstork, badkar och kombinerad tvättmaskin/torktumlar samt ett rogivande sovrum i generös storlek med utmärkta förvaringsmöjligheter. Ytterligare förvaring erbjuds genom angränsande klädkammare/arbetsrum. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett förråd om ca 4 kvm. 

Brf Violen i Midsommarkransen är en välskött förening med god ekonomi och som hållit avgifterna låga samtidigt som man sparat pengar i kassan och amorterat på lånen. I huset finns fräsch tvättstuga, gästlägenhet och gym med bastu. Bredband (1000 mbit/s) samt grundutbud med 20 TV-kanaler ingår i avgiften! För mer information om föreningens ekonomi se bilagd årsredovisning 2021. 

Här bor ni mitt i hjärtat utav Midsommarkransen med endast 50 meter till centrum där det kryllar av trevliga restauranger, mysiga caféer och charmiga butiker. Kommunikationerna är utmärkta och tunnelbanan tar er vidare till Södermalms härliga puls på endast fem minuter och till T-centralen på 12 minuter.

Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare!