BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Järla gårdsväg 9, 6 tr

  • 2.5 rum och kök
  • 71 kvm
  • Såld
  • 16144
  • 20
  • 5794
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna helrenoverade vindsvåning om 71 kvm med terass och balkong i sydvästläge! 

Här bor du med ett magiskt läge med närhet till både stadspuls och natur. Järlasjön som bjuder in till härliga sommardopp och skridskor vintertid. Bra förening med god ekonomi. 

Du välkomnas in i hallen med microcement golv och här finns plats för avhängning i flera garderober. Vidare in i bostaden öppnar det lättmöblerade vardagsrummet upp sig med fint trägolv och målade väggar i rogivande färg. Här ryms soffgrupp, tv-möbel och förvaring. Man har snyggt avskärmat vardagsrum från kök med ribbor i trä. Intill skapas en naturlig plats för 4-6 personer. Köket är lyxigt med luckor i beige med beslag i svart, bänkskiva och stänkskydd i kalksten. Vitvaror såsom side by side i rostfritt, integrerad diskmaskin, vinkyl, varmluftsugn i svart och fläkt i svart. Här finns bra förvaring och arbetsytor. Här finns ett förråd för ytterligare förvaring. Intill fönstret i köket har man även platsbyggt en snygg sittbänk.

Master bedroom ligger intill vardagsrummet och är stort med plats för dubbelsäng. Härifrån nås även lägenhetens balkong som ligger i trevligt sydvästläge. Här ryms trevlig sittgrupp för att avnjuta kvällssolen. Vägg i vägg ligger bostadens andra sovrum. Här finnsen platsbyggd loftsäng och förvaring. Perfekt som gästrum eller barnrum. Från vardagsrummet tar den vackra trappan oss upp till den väl tilltaga terassen som rymmer grill, solsängar och socialt umgänge hela sommaren. Här njuter du av solen hela dagen med slående utsikt över takåsar och Järlasjön. Badrummet är stilrent i microcement med platsbyggt badkar. Här finns takdusch, toalett, handfat med kommod och spegel. Tvättmaskin och torktumlare med praktiskt arbetsbänk. Alla materialval är noga utvalda och följer bostaden som en röd tråd från rum till rum. Ett hem att trivas i!

Mycket bra kommunikationer med ett par minuters promenad till tåg och buss. Till och från området tar man sig snabbt och enkelt med buss till Slussen eller med Saltsjöbanan utåt Saltsjö-Boo och Värmdö. Till Slussen tar bussen endast ca 11 minuter. Tvärbanan går från närliggande Sickla, vilket ger en tvärkommunikation till Gullmarsplan samt Hammarby Sjöstad. Tunnelbana planeras till området år 2030.