BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Gustaf De Lavals väg 9

  • 4 rum och kök
  • 104 kvm
  • Såld
  • 3375
  • 403
  • 2388
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fina och välplanerade 4a möjliga 5a med balkong i söderläge i trivsamma Järla Sjö! Här bor du med närhet till Sickla köpcentrum där du finner allt från shopping till bio och restauranger. På andra sidan sjön ligger Nacka naturreservat för den träningssugna eller varför inte ta ett dopp i härliga Järlasjön från bryggorna.

Lägenheten är en trivsam 4:a om ca 104 kvm och med möblerbar balkong där du njuter av solen hela dagen. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen med klinkergolv och plats för avhängning och förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar. Intill finns ett förråd. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som är stort och rymligt, här slås man av ljuset och den öppna planlösningen. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffgrupp och annat möblemang. Från vardagsrummet når man den trevliga balkongen där du njuter av solen från tidig förmiddag till kväll. Köket är fräscht med luckor i vitt, stänkskydd i vitt och bänkskiva i laminat. Här finns vitvaror som diskmaskin, kyl & frys, spis med häll och fläkt. Köket har ett härligt burspråk som blir en naturlig matplats för 4-6 personer mot den lummiga Herrgårdsparken. Master bedroom rymmer dubbelsäng och bra förvaring. Här finns stort fönster i trevlig vinkel. Det andra sovrummen används idag som gästrum och rymmer säng, skrivbord och förvaring. Det ena sovrummet ligger intill lägenhetens större förråd som går att bygga om för att skapa ett fjärde sovrum (se alternativ planlösning). Gästtoaletten är helkaklat i vitt och grått. Här finns handfat, toalett och spegel. Det stora badrummet är kaklat i vitt och beige. Här finns dusch med duschvägg, ny kombinerad tvättmaskin och torktumlare med praktiskt arbetsbänk, toalett, handfat med kommod, handdukstork och stor spegel. I badrummet finns även ett stort trevligt fönster.

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15 och eller med Saltsjöbanan till Sickla eller hela vägen ut till Saltsjöbaden samt bra cykelväg hela vägen in till Södermalm. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030. I området finns även en stor lekplats för hopp och lek och Herrgårdsparken för picknick och brännboll. Vintertid plogas även sjön för skridskor och längskidor. Ett område för både vuxna och barn att trivas!