BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Järla Sjö

Fingerörtsvägen 5

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 3675
  • 782
  • 1405
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fina, ljusa lägenhet i populära och naturnära Järla Sjö. Här bor du med en stor balkong i söderläge i en trivsam förening med bra ekonomi!

Lägenheten har ett rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från tre stora fönster som ligger med öppen planlösning mot köket. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel, bokhylla och matplats för 4-6 personer. Från vardagsrummet når man även den möblerbara balkongen med trätrall som ligger med trevligt söderläge och har även härlig morgonsol in i lägenheten som har utsikt över den stillsamma och lummiga innergården. Föreningen lägger stor vikt vid att hålla innergården vid liv med växter och planteringar av blommor som skiftar under säsongerna. Omgivningarna runt föreningen ser alltid välskötta ut med hjälp av trädgårdsmästare. 

Sovrummet rymmer en dubbelsäng och två sängbord. Här finns bra förvaring med fyra garderober samt ett stort fönster med härligt ljusinsläpp. 

Badrummet är även det rymligt och helkaklat i vitt och svart med skön golvvärme. Här finns badkar med duschblandare och golvbrunn för den som hellre vill har duschväggar. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk. Hallen är rymlig med plats för avhängning via klädhängare och intill hallen finns även en stor klädkammare/förråd.

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats, park, lekpark och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Närhet till Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården och anrika Nyckelviken. Nära till butiker, torg och restauranger. Bra kommunikationer via buss till Slussen på 10-15 minuter eller med Saltsjöbanan och anslutningsbuss in till Slussen. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas vara klar 2030. Ett väldigt omtyckt område där många som väl flyttat hit gärna stannar kvar för just den lugna känslan av en grön oas nära till naturen men som också har närheten till stan. 

Varmt välkommen till visning!