BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Hildebergsvägen 8, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 4112
  • 950
  • 1678
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp i huset med solig balkong med magisk mildvid fri utsikt över Stockholm. Bostaden ligger med ostört läge och har perfekt planerade ytor med både gavelläge och stora fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och underbar fri utsikt över innergården och takåsarna. Här finns även utgång till en stor solig balkong med och hänförande fri utsikt över Stockholms takåsar. 

Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna i delvis öppen planlösning och de mer privata rummen. Här finns välutrustat badrum och en rymlig klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. Generösa fönsterytor i gavelläge i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär, utan större insyn. Bostaden har ljusa nymålade väggar och påkostade materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ostört läge på lugn återvändsgata. 

Närområdet är perfekt för barnfamiljen med korta gångavstånd till flera populära förskolor och lekplatser. En ny grundskola för F-9 (Sjöviksskolan) ligger på andra sidan vägen. Utanför porten finns även en stor gård med perfekt lekplats för alla åldrar. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbanan, bussar och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar.  

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Generellt om lägenheten

Hall – Inbjudande och ljus
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt med ljusa väggar. På golvet ligger ett vackert ekparkettgolv som löper vidare i hela bostaden. Hallen har säkerhetsdörr och erbjuder bra förvaringsytor via en inbyggd garderob och stor inredd klädkammare som rymmer säsongens alla kläder.               

Hemtrevligt kök  – Plats för stora sällskap
Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har goda arbetsytor och en praktisk rostfri diskbänk med svart mosaik ovanför. Goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåp. Köksutrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, integrerad diskmaskin. Allt stilfullt i rostfritt. Här finns matplats för det stora sällskapet med fri utsikt över innergården via stora fönsterpartier.

Balkong  Sommarens räddning
Från vardagsrummet når man en stor solig i balkong som erbjuder magisk utsikt över Stockholm. Här kan med fördel njuta av sommaren och solen hela dagen ostört på första parkett och blicka ut över Stockholm med flertal kända landmärken i blickfånget. 

Vardagsrum – Fokus på umgänge
Stort vardagsrum som karaktäriseras av generösa fönster som ger rikligt med ljussinläpp. 
Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Sovrum  – Stort och rogivande
Stor sovrum med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Rummet ligger med ostört läge och förvaringen är den bästa med rymliga garderobsvägg, gott med hyllsystem.  

Badrum - Stilfullt & välutrustat
Tilltalande badrum med väggar i vitt och på golvet ligger ett grått klinkergolv med golvvärme som bryter av på ett stilfullt sätt. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat, spegelskåp samt tvättmaskin

Förråd
Till lägenheten hör ett mycket rymligt källarförråd.