BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sturehillsvägen 46

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 5954
  • 65
  • 4339
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett attraktivt och ostört läge ligger denna smakfulla och verkligen perfekt planerade 2:a med stor balkong i bästa solläge.

Bostaden är optimal disponerad med generösa fönster som ger rikligt med ljusinsläpp och fri utsikt över takåsar. Här finns även en stor balkong med plats för såväl matbord som loungemöbler som man med fördel kan njuta av solen från lunch till solnedgång och samtidigt skymta över stans takåsar i bakgrunden och vidare så långt ögat når. 

Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Kök och badrum är välutrustade och smakfulla med påkostade och tilltalande materialval. Väggarna är nymålade med sobra färger och på golvet ligger ett vackert vitlaserat ekparkettgolv, allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett bra läge i Kajen. 

På Sjövikshöjden har man närhet till det mesta. Här finns kort gångavstånd till kommunikationer, service, promenadstråk, lekplatser samt skolor och förskolor. På ca 5 minuters promenad når ni Årstabergs pendeltågsstation samt tvärbana. Nära porten går även buss 145 och 160 som tar en till Liljeholmens C och in andra riktningen mot Älvsjö station och Gullmarsplan. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar.  

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Generellt om lägenheten

8 kvm balkong - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Med bästa solläge har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Balkongen är mycket väl tilltagen med gott om plats för en loungedel eller för utemöbler som bord och stolar. För den som har gröna fingrar finns även möjlighet att sätta upp drivbänkar eller litet växthus och odla egna tomater, kryddor och jordgubbar. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren. Balkongen är försedd med flexibel och helt öppningsbar inglasning vilket skapar ett extra uterum de kallare årstiderna. Från balkongen har man även tjusig utsikt över delar av Södermalm och Stockholm med kända landmärken som Högalidskyrkan och Norra Tornen i blickfånget. 

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Smakfullt och påkostat kök med fokus på njutning och umgänge. Goda förvaringsmöjligheter bakom vita stilrena skåp och perfekta arbetsytor med mörkt kakel ovanför. Köksutrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, integrerad diskmaskin samt inbyggda varmlufts- och mikrovågsugnar. Allt tilltalande och påkostat. Här finns även matplats för det stora sällskapet med fri utsikt via stora fönsterpartier.

Vardagsrum - Utgång till balkong
Fint vardagsrum som karaktäriseras av kontakt med köket, de stora fönsterpartierna som vetter i två väderstreck och accessen till lägenhetens härliga balkong. I rummet finns gott om plats för en rejäl soffgrupp och övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Sovrum - Rogivande
Mysigt och rogivande sovrum med ett lugnt gårdsläge. I rummet finns gott om plats för såväl dubbelsäng, skrivbord och övrigt passande möblemang. Mycket bra förvaring i form av en stor garderobsvägg med 6 garderober. 

Hall - Välkomnande
Hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man möts direkt av dess charm och vackra parkettgolv i ek som löper vidare in i lägenheten. För förvaring finns två garderober. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Stilrent badrum - Rymligt
Fint badrum med helkaklade väggar i vitt och golvet belagt med grått klinkers med golvvärme. Badrumsutrustningen består av dusch, duschvägg i glas, toalett, handfat med kommod och handdukstork. I badrummet finns även en tvättmaskin och torktumlare. 

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd och källarplanet når bekvämt direkt med hissen.