BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmsvägen 32, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 270
  • 3683
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna välplanerad 3:a som ligger högt upp i huset. Här erbjuds generösa ytor, fina fönsterpartier samt mycket rymlig inglasad balkong. Både hiss och garage finns i huset!  

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till ett socialt umgänge och härliga middagar med vänner och familj. Lägenheten erbjuder ett fint kök med bra förvaring. Bredvid det fina köket finns det gott om plats för matbord för större sällskap. Köksutrustningen består av hel kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt och ugn.

Vardagsrummet är stort, ljust och rymmer utan problem en ordentlig soffgrupp, soffbord och mycket mer om så önskas. Från vardagsrummet når ni ut till den rymliga och mysiga inglasade balkongen. Här kan ni njuta av trevliga middagar. Balkongen fungerar väldigt bra som ett extra rum sommartid.

Lägenheten har två fina och rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Ena sovrummet är större och har bra förvaring tack vare rymliga garderober.

Hallen är mycket välkomnande med goda avhängningsmöjligheter samt bra förvaring i form av garderober. Badrummet är stort och ligger i anslutning till hallen. Ett smakfullt helkaklat badrum med mycket bra förvaring och golvvärme. Här finns wc, kommod med matchande spegel, dusch med glasdörrar och en mindre tvättavdelning med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt förvaring ovan. Det finns även två högskåp med förvaring i badrummet samt ett Elfasystem som snyggt täcks av gardiner. Här finns det gott om plats med flera hyllor om så önskas.  

I anslutning till lägenhetens ingång ligger en härlig entréterrass med sol från morgon till lunch. Här kan man med fördel njuta av solen och den fria utsikten över grönskan.

Vill ni bo i två av bästa världar, närhet till innerstadspuls samtidigt som ni bor med natur och friluftsliv runt knuten, då har ni hittat rätt. Garage finns i huset med laddmöjligheter och även bilpool för den som inte har bil. Utanför lägenheten på gården finner ni föreningens pooler med bästa solläge som erbjuder vackra solnedgångar. En av de bästa sakerna med denna bostad är att den är belägen i dynamiska Liljeholmen med Stockholms kanske bästa kommunikationer. Utanför porten finns tunnelbana, tvärbana, bussterminal och Flygbussarna som tar er till direkt till Arlanda.