BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm / Hornstull

Bergsundsgatan 16, 2tr

  • 1 rum och kök (möjlig 2a)
  • 31 kvm
  • Såld
  • 6
  • 8374
Värdera din bostad

Beskrivning

I pulsen av Hornstull hittar ni denna charmiga och välplanerade 1a (möjlig 2a) med välbevarade tidsenliga detaljer från byggnadsåret och en moderniserad touch med samtliga bekvämligheter i huset. Här bor ni högt upp med balkong i härligt solläge och utsikt över grönska och takåsar. Stabil förening med låga avgifter och gemensam takterrass!

 

Här har ni ett hem med gott om välbevarade tidsenliga detaljer som möter modern charm i fin harmoni. Boendet karakteriseras av fina detaljer såsom fiskbensparkett och fönsterbrädor i marmor. Här får ni en generös takhöjd om ca 2.70, vackra ljusinsläpp från stora fönsterpartier i original med spanjoletter som omsorgsfullt tagits om hand de senaste åren. Lägenhetens hjärta är köket som platsbyggt i originalstil med snedställda skåpsluckor och snabelhandtag. Fina moderna vitvaror som gasspis från SMEG och ny bänkdiskmaskin. Gott om utrymme för matplats för 2-4 personer invid trevligt fönsterparti. Matplatsen går enkelt och dela av från köket om man hellre önskar en sovrumsdel (se alternativ planlösning).

Som om detta inte vore nog, kan denna bostad även stoltsera med en härlig balkong där ljuset och solen strålar in stora delar av dagen med sitt sydöstliga läge och sol under tidig morgon och fram till en bit efter lunch. Fortsätt sedan på föreningens gemensamma takterrass som vetter åt andra hållet med eftermiddags- och kvällssol och avnjuta sommarkvällarna på med fina utemöbler och grill.

Föreningen är stabil med en kvarvarande hyresrätt som dold tillgång och 7 st lokaler som hyres ut och genererar goda intäkter vilket gör att avgiften kan hållas låg. Med sitt lugna men samtidigt optimala läge med lummig grönska som skärmar av stadens puls men samtidigt med direkt närhet till service och kommunikationer. 

Här möts charmigt 40-tal och modernt på bästa sätt, varmt välkommen på visningarna!

- Omsorgsfullt renoverad pärla och inflyttningsklart boende på bästa adress!
- Platsbyggt kök i 40-tals stil med stilren bistrokänsla och moderna vitvaror
- Stambytt och fräscht helkaklat badrum med vikbar duschvägg
- Välplanerade ytor och möjlig 2a (se alternativ planlösning) 
- Låg avgift i stabil förening med god ekonomi och 7 st uthyrda lokaler
- Otroligt fina ljusinsläpp från stora fönsterpartier med lummig grönska och takåsar utanför
- Till lägenheten hör ett vindsförråd och en gemensam takterrass med sittgrupper och grill om sommaren!