BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Harpsundsvägen 47, 2tr

  • 4 rum och kök
  • 84 kvm
  • Såld
  • 3757
  • 335
  • 1205
Värdera din bostad

Beskrivning

Fyra rum och kök på pappret, men det är nästan så att du har ett extra rum tack vare balkongen i härligt läge. Direkt när du kommer in finns det gott om plats att hänga jackan in till höger. När det är dags för säsongsbyte i garderoben kan vinterkläderna hängas i källarförrådet. Smidigt som tusan. Så, om du har tagit av dig skorna, låt oss gå in. Du kommer märka att hallen är bra disponerad för att hushållet kan bestå av en familj med både ett och två barn.

Köket är original men mycket välbehållet, titta bara på köksluckorna! Det är väl i köket du skulle kunna sätta din egen prägel på lägenheten, om du redan nu börjar göra upp planer för renovering. Och satsa på ett så härligt stort bord där alla får plats och allt kan hända. Läxor kan läsas, legot kan byggas och konstverk kan skapas. Och satsa på en stor soffa i vardagsrummet så alla kan hänga med in dit också.

Vardagsrummet är en stor del av den stora sociala ytan och kolla in ljuset. Det faller in som det alltid gjort, så magiskt! Här har du också gamla fönsterbrädorna kvar. Det är ett skönt rum som tål att möbleras och användas på många sätt. En balkong tackar man ju inte nej till, så varsågoda!  Balkongen är tillräckligt stor för två, och tillräckligt liten för förtroliga stunder.

Lägenhetens tre sovrum är alla väl tilltagna. Du kan faktiskt ställa dubbelsängen i vilket rum som helst. Men ett av rummen skulle kunna bli ett perfekt arbetsrum nu när du kanske är van att jobba hemifrån? Eller ett perfekt litet barnrum om livet tar den vändan.

Det stora badrummet känns precis så rymligt, praktiskt och modernt som man vill ha det. Här finns dusch, wc och handfat. Fönster ger lite dagsljus för den som kanske vill få ordning på rakning och sminkning i lugn och ro. Det andra badrummet ligger närmst entrén och blir den självklara gästtoaletten.

Högdalen är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp och en av Europas största skateparker finns i området. Kommunikationerna är mycket goda i form av både buss och tunnelbana, till T-Centralen tar det cirka 19 minuter med tunnelbana. Inte långt borta finns sjön Magelungen som inbjuder till härliga bad på sommaren.