BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Makaronigränd 7, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 6026
  • 149
  • 2538
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen en 2:a i fint skick och magisk utsikt över Stockholms inlopp och balkong!

Modern 2:a som är ett perfekt boende för både en och två personer. Här bor du i direkt närhet till vatten och natur ett stenkast från Stockholms stadspuls. Social öppen planlösning med magisk utsikt från alla rum. Här erbjuds du goda förvaringsmöjligheter och garage. Vackra omgivningar och närhet till allt du kan tänkas behöva!

Väl inne i bostaden välkomnas du av den mycket trevliga hallen med klinkergolv som erbjuder bra avhängningsmöjligheter och bra förvaring. Vidare in i bostaden når du köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Detta är den perfekta samlingsplatsen för större sällskap med matplats för 4-6 personer. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, diskret stänkskydd i vit mosaik och bänkskiva i vit laminat samt fina luckor i grått. Vitvaror såsom kyl/frys i rostfritt, integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläkt, mikro och varmluftsugn. Vardagsrummet rymmer enkelt soffgrupp, förvaring samt tv-möbler. Här finns stora fönster som ger härligt ljusinsläpp och magisk utsikt över Stockholm inlopp och Djurgården. Från vardagsrummet når man även bostadens inglasade balkong med plats för sittgrupp och grill. Här njuter du av kvällssolen och de båtar som passerar året om. Sovrummet ligger intill vardagsrummet och rymmer dubbelsäng och mycket bra förvaring i hel garderobsvägg. Bostadens badrum är helkaklat i vitt och svart samt generöst tilltaget. Badrumsutrustningen består av badkar med duschvägg i glas, toalett, handdukstork, handfat med kommod i vitt, spegelskåp samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har genomgående fint parkettgolv och målade väggar.

Bra förening med flera faciliteter som övernattningslägenhet, föreningslokal, takterass där man njuter av solen hela dagen samt garage.

Kvarnholmen trafikeras av både buss och båt vilket gör det smidigt att ta sig intill stan eller längre ut i Nacka. I området finns även en trevlig närbutik, sushi, bageri och restaurang. Även tandläkare och vårdcentral finns att tillgå. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns två gym (STC) på behändigt avstånd.