BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mälarhöjden

Klubbacken 18

  • 2.5 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 7
  • 6469
Värdera din bostad

Beskrivning

VACKER 2,5A MED BALKONG PÅ EFTERTRAKTADE KLUBBACKEN!

- Härlig balkong i soligt läge mot lummig innergård
- Fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster som låter dagsljuset flöda in fritt
- Privat och insynsskyddat med grönskande utsikt
- Vackert kök med moderna bekvämligheter
- Ombyggnadspotential till en trea
- Fiskbensparkett i kök och vardagsrum
- Stilrent och helkaklat badrum med dusch
- Genomgående hög modern standard i hela bostaden, kombinerat med välbevarad charm
- LÅG avgift, föreningen sänkte avgiften med 20% 2021
- Föreningen äger marken, har god ekonomi och de större renoveringarna bakom sig
- Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett stort förråd i källarplan
- Bostaden är belägen i ett idylliskt läge, mitt i hjärtat av Mälarhöjden. Här bor ni bekvämt och centralt ett stenkast från badplatser, centrum, matbutik, tunnelbana och joggingspår.

Varmt välkomna att förälskas i denna välplanerade 2,5a i eftertraktade Mälarhöjden! Läget är perfekt på höjden av Klubbacken ett stenkast från Mälarens glimrande vatten och omringad av lummig grönska. Bostaden har ett generöst ljusinsläpp stora fönsterpartier som i kombination med ca 2,70 m i takhöjd bidrar till en ljus och luftig känsla. Vidare erbjuds ett hem med balkong i soligt läge, slående karaktär och med social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Här finns flertalet originaldetaljer välbevarade från byggåret, som vackert parkettgolv och fönsterbräden i sten. Ljust modernt kök med gott om förvaring och arbetsytor. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, fläkt och spis med ugn. Här finns plats för stor matgrupp för festliga middagar, se även den alternativa planlösningen för möjlig trea. Stort och luftigt vardagsrum med vackra fönsterbräden i sten och med utsikt mot den grönskande innergården. Behagligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring genom flertalet garderober. Badrummet är helkaklat från stambytet med dusch.  Säkerhetsdörr från Daloc är installerat och i källarplan finns stort förråd som hör till lägenheten.

Brf Grebllom 2 är en stabil förening som äger marken med låg belåningsgrad om 3200 kr/kvm. Föreningen har mycket god ekonomi och sänkte avgifterna med 20% år 2021 utöver det gjordes en extra amortering på lånen med 2 460 060kr under 2020. I port 14 finns tvättstuga och i källarplan finns cykelrum. Föreningen har en grönskande innergård med sittplatser, odlingslådor och grillmöjlighet samt flertalet parkeringsplatser. Ett stenkast från lägenheten finns badplats vid Mälaren och vackra naturstråk. Skeppsbro Bageri kommer förbi flera gånger per vecka med nybakat bröd i deras brödbil. Utanför porten går buss 135 och en kort promenad bort nås tunnelbanans röda linje. 

En bostadsdröm som måste upplevas på plats! Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare!