BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finntorp

Tallidsvägen 7, 6tr

  • 2 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 4951
  • 229
  • 3273
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk välplanerad 2,5a i fint skick endast 10 min från Slussen. Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och Stockholms City.  Bostaden erbjuder allt från stora och öppna rum, härlig balkong samt ett stort kök med köksö. Lägenheten är helt insynsskyddad men fin och fri utsikt. Detta är en bostad som måste ses på plats!

När man kommer in till bostaden så välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder mycket goda avhängningsutrymmen i form av garderober och en stor klädkammare. Vidare in i bostaden når man det väl tilltagna vardagsrummet som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här ryms enkelt en soffgrupp, tv-möbler och annat möblemang om så önskas.  

Bostadens köket är stilrent med vita skåpsluckor och har en fin köksö som erbjuder bra förvaring samt arbetsytor. Köket är utrustat med spishäll/ugn samt kyl/frys. Här får man enkelt plats med matplats för stora middagsbjudningar.

Från köket når man bostadens härliga balkong som ligger belägen i ett härligt läge. Här får man enkelt plats med liten sittgrupp och gröna växter. Härlig och lummig utsikt över det grönskande området.

Bostaden har ett stort och välplanerat sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Här får man enkelt plats med större säng och annat möblemang om så önskas.

Bostadens badrum når man från hallen. Badrummet är stambytt 2009. I badrummet finns wc, badkar, handdukstork samt handfat. Fördraget för tvättmaskin.

Varmt välkomna på visning!

 

- Välplanerad 2a med optimal planlösning

- Härlig balkong i fritt läte

- Direkt närhet till bussar, matbutiker, restauranger och cafeér.

- Bara 10 min till Slussen.