BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skärmarbrink

Arkadvägen 1

  • 1 rum och kokvrå
  • 23 kvm
  • Såld
  • 4855
  • 77
  • 4016
Värdera din bostad

Beskrivning

- Optimalt planerad
- Flexibel att möblera 
- Grönskande utsikt
- Smakfullt kök med diskmaskin
- Naturnära 
- Promenadavstånd till stadens puls 

Söker Ni efter en bostad som erbjuder möjligheten till en flexibel möblering i välskött förening som äger dess mark och med närhet till natur, kommunikationer samt stadspuls? Då kan detta vara perfekt för Er! 

Nu finns chans att förvärva denna charmiga etta på Arkadvägen 1 om 23 kvm på våning 5! Här har ni en grönskande utsikt från generösa fönsterpartier, ett smakfullt kök, optimala kvadratmeter samt platsbyggd förvaring. Bostaden erbjuder flexibla möbleringsmöjligheter, ett platsbyggt loft för säng samt plats för soffa, skrivbord, matbord. Till bostaden hör dessutom ett vindsförråd.

Här bor Ni på utmärkt läge med närhet till det mesta; Södermalm, Avicii Arena och Tele2 Arena, Nackareservatet, Gamla Enskede och Sickla Köpkvarter. Med bara några minuters promenad till Skärmarbrink, Globen och Blåsut är det lätt att ta sig till centrum eller till andra områden via Gullmarsplan och Stockholms linjetrafik. Vill du känna stadens puls på närmare håll är det bara en kort promenad till Skanstull och Södermalm. Området kring Blåsut är expansivt och allt flera goda och trendiga mat- och bageri erbjuds, bland annat Enskede Matbod, Åsushi och Matateljén. Snart kommer även Bonne femme öppna på Blåsutvägen som erbjuder nybakade bröd och magiska bullar!

Alldeles i närheten ligger lugna och sköna Blåsutparken och för den som vill ha mer natur och friluftsliv finns vackra Nackareservatet och Sickla sjön inom gångavstånd. På andra sidan Nynäsvägen finns Avicii Arena och Tele2 Arena med stort utbud av restauranger, affärer och evenemang. Tolv Stockholm erbjuder dessutom en mängd aktiviteter och upplevelser, till exempel äventyrsgolf, bowling och arkadspel.

Måste upplevas!