BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Tegelviksgatan 30, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 50.5 kvm
  • Såld
  • 7287
  • 147
  • 2289
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en perfekt planerad lägenhet med två balkonger i ett lugn och vattennära område på Södermalm. Ni tar dig till Nytorget på bara några minuters promenad! 

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter i form av garderober. Vidare in i lägenheten möts ni av en delvis öppen planlösning mot kök och vardagsrum. Köket har gott om arbetsyta samt förvaring bakom vita köksluckor. Tack vare ett fönster som är placerat över diskbänken får ni in ett härligt ljusinsläpp i köket. Köket har all maskinell utrustning så som kyl/frys, diskmaskin, häll, ugn och fläkt. I anslutning till köket finner ni plats för matbord invid fönstret. I detta rum möts ni även av vardagsrums delen, här får stor soffgrupp plats utan några problem. Från detta rum når ni även en av två balkonger. Här får ni plats med balkongmöbler och odlingar. Sovrummet är väl tilltaget med plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Även detta rum har en balkong som är inglasad. Här kan ni läsa morgontidningen i lugn och ro oavsett om det regnar eller är är strålande sol ute. Från detta rum når ni även en klädkammare som sväljer en hel del kläder. Badrummet är helkaklat och har allt man kan önska sig. Tvättmaskin, dusch, handfat, handdukstork, kommod samt övrig förvaring. 

Detta är en perfekt planerad 2:a som passar både singeln som paret. Bo i ett lugnt och populärt område med vattnet som närmsta granne. Vill åt Söders puls kommer ni till Nytorget med en kort promenad bort. Missa inte denna visning!