BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skarpnäck

Segelflygsgatan 12

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 4951
  • 625
  • 4342
Värdera din bostad

Beskrivning

Mitt i Skarpnäck finner du denna välplanerade lägenhet med 3 rum och kök om 80 kvm med radhuskänsla samt två stora uteplatser!

Här har du möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden och skapa ditt nya drömboende då lägenheten är i visst behov utav renovering. Lägenheten har en genomgående planlösning med fönster i två väderstreck med en stor och inbjudande hall som öppnar upp till resten av lägenheten, två sovrum, en stor klädkammare, stort och rymligt badrum samt ett stort kök.

Hall
Stor och välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder samt plats för lättare möblemang om mer förvaring önskas. Längre ner i hallen finns även ett mindre förvaringsutrymme där städutrustning kan förvaras.

Klädkammare
För ytterligare förvaring finns den stora klädkammaren i anslutning till hallen. 

Badrum 
Till vänster om hallen ligger ett stort och rymligt badrum beklätt i vita kakelplattor på väggarna, plastmatta på golv samt ett litet fönster. Badrummet är inrett med badkar, tvättmaskin med defekt, toalett samt handfat med underskåp och en spegel ovanför. 

Sovrum
Det ena sovrummet nås från hallen. Stort och rymligt sovrum med plastmatta på golv och målade väggar i blått. Här får man plats med dubbelsäng, sängbord, garderob eller annat möblemang. 

Sovrum
Det andra stora sovrummet ligger intill vardagsrummet. Rummet är vitmålat med plastmatta på golv. Här finns ett fönster som vetter mot innergården som generar ett bra ljusinsläpp. Här finns det plats för säng, sängbord, garderob eller annan förvaring.

Vardagsrum
Vidare når du det stora vardagsrummet, med ett stort fönster, vitmålade väggar samt trägolv. Här får du plats med allt du behöver i rummet så som tv-möbler, soffmöbler, samt soffbord och annat möblemang. Från vardagsrummet når du en av lägenhetens trevliga uteplatser.

Kök 
Ljust kök med vitmålade väggar samt plastmatta på golv. Köket består av vita skåpluckor och hyllplan samt en rostfri bänkskiva med vitt kakel ovanför. Köket är utrustat med diskmaskin med defekt, spis samt stor kyl och frys. Här finns gott om plats för middagsbord. Från köket når du den andra uteplatsen som är belägen mot innergården. 

Uteplatser 
Lägenheten har två stora fantastiska uteplatser med stora gräsytor, buskage och blomrabatter. Här har man sin egen oas med gott om plats för utemöbler, plantering samt goda möjligheter att odla egna grönsaker till sommarens sallad. Börja morgonen med en kopp kaffe i lugn och ro alldeles för dig själv eller bjud in familj och vänner på grillkväll eller häng under mysiga sommarkvällar.
Uteplatserna tillhandahålls med nyttjanderätt.