BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skärmarbrink/Blåsut

Blåsutvägen 7

  • 1 rum och kök
  • 25 kvm
  • 2.320.000 kr / Såld
  • 4224
  • 141
  • 5679
Värdera din bostad

Beskrivning

Här hittar du en välplanerad etta som har allt du önskar!
Detta är det perfekta första boendet i en stabil förening med väldigt låg avgift. Lägenheten har ljust målade väggar och genomgående mörkt trägolv. Lägenhets rum är stort och inrymmer såväl sängplats som soffa, matbord och tv-möbel. Badrummet är stambytt och helkaklat med klinkergolv. Ytterligare plus som gör detta till ett toppenboende är den möblerbara balkongen.

Lägenheten är belägen i en omtyckt förening med välordnad ekonomi och alla stora renoveringar bakom sig. Föreningen har dessutom låg skuldsättning på strax under 3 000 kr/ kvm. På bekvämt promenadavstånd nås såväl matbutiker som butiker i Globen Shopping. Kommunikationerna är mycket bra och på promenadavstånd nås två tunnelbanestationer, tvärbanan samt innerstadsbuss 4:a.

Här bor du i trevliga Johanneshov med byggnader uppförda främst kring 1940- och 50-talet. I Johanneshov finns både Globen och Tele2 Arena som granne. Här går T-banans gröna linje som finns på nära gångavstånd. I Globen city finns ett stort utbud av butiker, restauranger, mataffär, banker, gym och servicebutiker samt idrotts- och konsertevenemang. I området finns flertalet parker och många jogging- och cykelvägar. Ett boende nära city men i lugnare omgivningar. En kort cykeltur bort finns Södermalm med dess citypuls!