BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 21, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 6
  • 721
Värdera din bostad

Beskrivning

Gaveltrea belägen på tre trappor med fri utsikt och med ett optimalt läge mitt i hjärtat av Årsta. Hall med god plats för ytterkläder och skor. I hallen finns dessutom garderober för ytterligare förvaring. Säkerhetsdörr är installerad. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt en lugn färgsättning. Inbjudande kök med matplats för familjen och gott om förvaring i bänk- och överskåp. Köket erbjuder snygga köksluckor i vitt varav flera vitrinskåp, snyggt kakel ovan abetsytor och matchande diskho i retrostil. Maskinellt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis med tillhörande ugn och fläkt. Lägenheten har två ordentliga sovrum med plats för dubbelsäng i båda samt garderob med skjutdörrar i ett av dom. Från sovrummen finns separata utgångar till lägenhetens stora balkong belägen i sydöst med rogivande utsikt. Perfekt balkong att avnjuta morgon kaffet på eller för den odlingintresserade. Badrummet som gjordes i samband med föreningens stambyte är helkaklat, klinkergolv med värmeslingor och kaklade väggar. Här finns wc, dusch med vikdörrar, handfat med kommod, tvättmaskin och badrumsskåp. Lägenhetens fönster är renoverade.

Lägenheten har ett gynnsamt läge i Årsta med bara några hundra meter till Årsta torg, en promenad bort ligger Årstaviken samt buss utanför porten som tar dig både till Gullmarsplan och Årstaberg.

- Hiss
- Gavellägenhet
- Balkong med två utgångar i klockrent sydöstläge
- Stambytt och helkaklat badrum
- Stort vardagsrum
- Mycket stabil förening
- Låg belåning per kvm
- Gästlägenhet i föreningen
- Bredband ingår i avgiften
- Tvättstuga i källaren
- Förråd på vinden och i källaren


På Årstavägen bor du mitt i hjärtat av Årsta. Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.