BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Eknäs

Hjortängsvägen 2

  • 2 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 9531
  • 32
  • 4013
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna riktigt spektakulära mini 2a med hög materiell standard, högt i tak, fantastiskt utsikt och optimal planlösning! Här bor du med panoramafönster från golv till tak och magiskt ljusinsläpp utan insyn. 

Lägenheten är på 2 rum och kök om 35 kvm med fantastisk utsikt från hela bostaden. Lägenheten har en social öppen planlösning och högt i tak. Modernt kök med fina luckor i grått, bänkskiva i marmor och stänkskydd i vitt. Vitvaror såsom ugn, fläkt, integrerad diskmaskin och integrerad kyl/frys.

I vardagsrummet  finns de stora fönsterna som sträcker sig från golv till tak vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp och oslagbar känsla helt utan insyn.  Här ryms stor soffa, tv-möbel, förvaring och matbord för 4-6 personer. Härifrån nås även den väl tilltagna balkongen där man njuter av solen från tidig förmiddag till sen eftermiddag samt utsikten helt ostört.
Sovrummet är mysigt och här ryms 140 cm säng och sängbord. Badrummet är helkaklat och följer samma stil som köket. Här finns dusch med glasvägg, toalett, handfat med kommod, spegel. Det är även förberett för tvättmaskin för den som önskar. Lägenheten är genomgående i mycket gott skick med påkostade materialval. Hela bostaden har vackert parkettgolv och målade väggar.

*Lägenheten är registrerad som en 1a i föreningens lägenhetsregister men nyttjas som en liten 2a*

Bostaden ligger i centrala Eknäs/Björknäs endast några minuters promenad från Björknäs centrum och det populära Centralbageriet. Motorvägsbuss finns precis intill som når Slussen på ca 15 min. Härifrån är det också nära till både natur och friluftsliv samt bad och båtliv kring Skurusundets fantastiska omgivningar. Ett boende där man slås av lugnet med närheten till puls på en kvart!