BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmstorget 86

  • 4 rum och kök
  • 91 kvm
  • Såld
  • 6231
  • 345
  • 4975
Värdera din bostad

Beskrivning

Penthouse mitt på torget. Nu finns en unik möjlighet att förvärva en underbar 4:a högst upp i huset med både takterass och dubbla balkonger. Bostaden har gavelläge och är optimalt planerad med stilren och modern layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Här möts man av generösa sällskapsytor i delvis öppen planlösning och utgång till en stor terass om 24 kvm som blir en naturlig förlängning av vardagsrummet med plats för såväl matbord, solstolar och loungegrupp. En magisk plats med sol hela dagen och perfekt vid stora middagar eller enbart avkoppling och njuta av solen och den härliga utsikten över takåsarna i bakgrunden. Här finns även två balkonger från sovrummen där man kan njuta av förmiddagssol eller solnedgången. Så välj själv uteplats efter behov och sol. 

Stort och välutrustat kök med matplats för 8-10 personer med utsikt över egna terrassen. Sovrummen som är praktiskt utplacerade är alla lätta att möblera. Perfekta förvaringsytor med både klädkammare och rymliga garderobsväggar som rymmer säsongens alla kläder. Stort smakfullt badrum med golvvärme och en praktiskt gäst-wc i anslutning till kök och hallen. Bostaden är verkligen perfekt planerad med genomgående planlösningen och generösa fönsterpartier i gavelläge som medför rikligt med ljusinsläpp. Här möts man av bra skick med påkostade materialval, vackra ekparkettgolv, ljusa målade väggar med sobra färgval. Noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. 

En av de bästa sakerna med denna bostad är läget med direktaccess till citypulsen som lugnet och naturen. Dynamiska Liljeholmstorget med gallerians 90 butiker och Stockholms kanske bästa kommunikationer ligger precis utanför porten och tar er in till City på 10 minuter. Sjön Trekanten ligger på baksidan och erbjuder badmöjligheter och fina motionsspår, perfekt för en joggingtur eller en promenad. Bästa kombinationer för dig som vill bo i hus med men inte vill göra avkall på stans puls och alla dess fördelar med kommunikationer och generösa utbud av service.

Lägenheten är belägen i en stabil och välskött förening med mycket god ekonomi. Föreningen äger marken och har sänkt avgiften flera gånger. De 3 butikslokalerna som hyrs ut till Coop, McDonalds och kemtvätt genererar stora intäkter till föreningen. 

Generellt om lägenheten

Takterrass - Sommarens räddning
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Här kan ni njuta av av solen hela dagen ostört och blicka ut över takåsar och pulsen på torget. Storlek gör att den kan nyttjas med matbord, solsängar och loungedel. Välj själv hur du vill njuta av solen. Här finns även markis om ni söker skugga.

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Smakfullt kök med fokus på njutning och umgänge. Goda förvaringsmöjligheter bakom vita stilrena skåp och perfekta arbetsytor med mosaik ovanför. Köksutrustningen består av hel kyl och frys, induktionshäll, diskmaskin samt inbyggda varmlufts- och mikrovågsugn. Här finns även matplats för det stora sällskapet med härligt ljusinsläpp och fri utsikt över egna terrassen. 

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Stort vardagsrum i delvis öppen planlösning till köket. Rummet karaktäriseras av generösa fönster i gavelläge som medför härligt ljusinsläpp. Här finns mycket bra möblerbarhet och gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Härifrån nås även det andra rummet för avkoppling, den magiska takterrassen.

Sovrummen - Praktiskt utplacerade med balkonger
Bostaden har tre rymliga sovrum som alla är praktiskt utplacerade. Masterbedroom rymmer både dubbelsäng och arbetshörna. Här finns en garderobsvägg med goda förvaringsytor. Från sovrummet har man utgång till balkong med förmiddagssol och fri utsikt över torget och takåsar. Dom andra rummen ligger på andra sidan bostaden och passar utmärkt som barnrum eller kontor. Ena rummet har utgång till en balkong med underbar milsvid fri utsikt och kvällssol. I anslutning till rummen finns en rymlig och Elfa-inredd klädkammare som rymmer säsongens kläder. 

Badrum - Stilrent och påkostat
Stort och stilfullt badrum med ljusa helkaklade väggar med svart klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustningen består av wc, tvättställ med tillhörande underskåp, badkar, spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare från Miele. 

Gäst-wc - Modernt och mysigt   
I anslutning till hallen ligger en mysig gäst-wc med vita kaklade väggar och svart klinkergolv. Här finns vägghängd-wc, spegel och handfat.   

Förråd
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd om cirka 6-7 kvm. 

Här trivs man och det är bara att flytta in!