BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blåsut

Skärmarbrinksvägen 16

  • 3 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 5450
  • 319
  • 3400
Värdera din bostad

Beskrivning

- Smakfullt renoverat kök 
- Ytterst välplanerad
- Insynsskyddat 
- Solig balkong i sydvästläge
- Genomgående med fönster i två väderstreck 
- Stort kök 
- Två rofyllda sovrum 
- Låg månadsavgift 
- 2 min till T-bana
- Cykelavstånd till Södermalm, Hammarby Sjöstad & Sickla Köpkvarter 

Söker Ni efter ett boende med ett centralt läge med låg avgift och välplanerade kvadrat? Då är detta rätt för Er! På våning två kliver Ni in i bostaden som erbjuder en genomgående planlösning med fönster i två väderstreck och en balkong i absolut bästa solläge. Köket är tidsenligt renoverat med fastighetens byggår och erbjuder gott om plats för förvaring samt utrymme för härliga middagar. Sovrummen är rymliga och lätta att möblera. Vardagsrummet ligger i anslutning till kök och balkong, en social plats för hela familjen. Detta är det perfekta boendet för paret, växande familjen eller singelhushållet som önskar ett extra rum! 

Brf Blåsin är en mycket omtyckt förening med en låg belåningsgrad om 2 253 kr/kvm. Fastigheterna är välskötta, ekonomin är god och föreningen äger marken. Gemensamma utrymmen i föreningen finns så som cykelförråd, barnvagnsrum samt tvättstuga. Föreningen har även en trevlig pergola där möjlighet finns att umgås, odla i egna pallkragar, även grilla under sommartid.


Här bor Ni på utmärkt läge med närhet till det mesta; Södermalm, Globen och Tele2 Arena, Nackareservatet, Gamla Enskede och Sickla Köpkvarter. Med bara några minuters promenad till Skärmarbrink, Globen och Blåsut är det lätt att ta sig till centrum eller till andra områden via Gullmarsplan och Stockholms linjetrafik. Vill du känna stadens puls på närmare håll är det bara en kort promenad till Skanstull och Södermalm.

Området kring Blåsut är expansivt och flera goda och trendiga mat- och bageri erbjuds, bland annat Enskede Matbod, Åsushi och Matateljén. Snart kommer även Bonne femme öppna på Blåsutvägen som erbjuder nybakade bröd och magiska bullar! Alldeles i närheten ligger lugna och sköna Blåsutparken och för den som vill ha mer natur och friluftsliv finns vackra Nackareservatet inom gångavstånd. På andra sidan Nynäsvägen finns Globen och Tele2 Arena med stort utbud av restauranger, affärer och evenemang. Tolv Stockholm erbjuder dessutom en mängd aktiviteter och upplevelser, till exempel äventyrsgolf, bowling och arkadspel. 

Måste upplevas på plats!