BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skärmarbrink

Pelargatan 4

  • 1 rum och kök
  • 30 kvm
  • Såld
  • 1331
Värdera din bostad

Beskrivning

- Magiskt utsikt över Stockholm
- Balkong
- Genomgående planlösning 
- Möjlig mini tvåa
- Genomgående planlösning
- Diskmaskin och tvättmaskin
- BRF äger dess mark
- Nära till stadspuls och natur

Söker du efter en bostad nära stadspuls och kommunikationer men samtidigt vill vara nära naturen? Då är detta rätt bostad för dig! Nu erbjuds denna optimalt planerade etta om 30 kvm med balkong i bästa läge på våning 6. Här bor du på välplanerade kvadratmeter i en genomgående planlösning med gott om förvaring samt ett flödande ljus från två generösa fönster. Rummet är lättmöblerat och här finns möjligheten till att skapa en mini tvåa med hjälp av en skjutdörr som skärmar av mellan kök och vardagsrum. Balkongen är verkligen en magisk plats med milsvids vy! 

Här bor Ni på utmärkt läge med närhet till det mesta; Södermalm, Avicii Arena och Tele2 Arena, Nackareservatet, Gamla Enskede, Hammarby sjöstad och Sickla Köpkvarter. Med bara några minuters promenad till Skärmarbrink, Globen och Blåsut är det lätt att ta sig till centrum eller till andra områden via Gullmarsplan och Stockholms linjetrafik. Vill du känna stadens puls på närmare håll är det bara en kort promenad till Skanstull och Södermalm. Området kring Skärmarbrink är expansivt och allt flera goda mat- och bageri erbjuds, bland annat Enskede Matbod, Åsushi och Matateljén. Snart kommer även Bonne femme öppna på Blåsutvägen som erbjuder nybakade bröd och magiska bullar!

Alldeles i närheten ligger lugna och sköna Blåsutparken och för den som vill ha mer natur och friluftsliv finns vackra Nackareservatet och Sickla sjön inom gångavstånd. På andra sidan Nynäsvägen finns Avicii Arena och Tele2 Arena med stort utbud av restauranger, affärer och evenemang. Tolv Stockholm erbjuder dessutom en mängd aktiviteter och upplevelser, till exempel äventyrsgolf, bowling och arkadspel.

Måste upplevas på plats!