BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden/Björkhagen

Mariestadsvägen 20

  • 3 rum och kök (enligt lägenhetsförteckningen är bostaden 2 rok)
  • 56 kvm
  • Såld
  • 4277
  • 768
  • 8723
Värdera din bostad

Beskrivning

- Högst upp i huset 
- Balkong i ett fritt läge 
- Genomgående planlösning 
- Ett förråd 
- Stabil och välskött BRF 
- Ett stenkast från naturen
- Tre minuter till tunnelbana 

Nu saluförs denna charmiga trea på Mariestadsvägen 20! Här erbjuds en genomgående lägenhet med fönster i två väderstreck som gör att ljuset flödar in. Högt och fritt läge helt utan insyn. Charmigt original bevarat gör detta till ett hem att trivas i. Vackra brädgolv, fina funkisgarderober och generös takhöjd ger en mysig känsla i ert nya hem. Den stora och soliga balkongen blir en naturlig förlängning av bostaden under sommarhalvåret. Här njuter ni av solen på högt och insynsskyddat läge, omgivna av lummiga och grönskande omgivningar. naturen och Nackareservatet 

Brf Ampeln 12 är en välskött och trivsam föreningen med 30 bostäder varav 29 är bostadsrätter och en hyresrätt (dold tillgång). Flera gemensamma utrymmen finns för medlemmarna att nyttja så som föreningslokal, baksida med odlingslådor med grill möjligheter samt cykelrum. Föreningen har även två lokaler som de utreder om det finns möjligheter att ombilda till lägenheter. 

Lägenheten ligger med oslagbart läge på gränsen till Nackareservatet. Som boende på adressen erbjuds ni promenadavstånd till både skidåkning, bad och promenader i naturen. Sicklasjön erbjuder fina möjligheter till långfärdskridskor på vintern och på sommaren är det bara några minuters promenad till svalkande klippbad eller till närmsta badbrygga. Bostaden är dessutom centralt belägen med närhet till stort utbud av service vid Hammarbyhöjdens Centrum inom ett par minuters promenad. Här finns mysiga bageriet Bonne femme, mataffär, kiosk, blombutik, kemtvätt, apotek, gym och bankomat mm. Tunnelbanan ligger ca 400 meter bort från bostaden och tar dig till Stockholms innerstad på ca 10 minuter. Hammarby Sjöstad är en mycket trivsam stadsdel som också den nås genom en promenad. Här finns ett generöst utbud av olika butiker, restauranger och barer.

Varmt välkomna att uppleva denna pärla på plats!