BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bagarmossen

Fogdevägen 45

  • 4 rum och kök
  • 89 kvm
Värdera din bostad

Beskrivning

- Optimal 4:a för hela familjen
- Genomgående i mycket gott skick
- Stor balkong 
- Tre sovrum 
- Gavelläge
- Tvättmaskin och torktumlare 
- Hus från 2008 med stor hiss 
- 5 min till tunnelbana och till Nackareservatet 
- Sällan till salu! 

Varmt välkomna till denna välplanerade 4:a på Fogdevägen 45 där inget har lämnats åt slumpen. På våning ett kliver ni in i bostaden om 89 kvm med mycket ljus och grönska då bostaden har fönster i två väderstreck. Komfortabelt boende som är utmärkt för paret såväl som den växande familjen - tack vare den smarta planlösningen. Här finns ett stort badrum med tvättmaskin, torktumlare och badkar samt en separat WC. I huset finns barnvagns- och cykelrum samt en gemensam tvättstuga i hus 41. 

Promenadavstånd från bostaden till Bagarmossens centrum med livsmedelsbutiker, torghandel, kaféer, restauranger, apotek, bibliotek, kulturinrättning och blomsteraffär. Flertalet grönområden, utegym och lekparker i nära anslutning till bostaden. Nackareservatet med dess natur, badsjöar och golfbana (Björkhagens GK) nås på några minuters promenad. 

Här finns även T-bana, grön linje, som tar dig in till innerstaden på under 15 minuter och bussar till olika platser i söderort däribland buss 161 (som går till Gröndal via Älvsjö station och Midsommarkransen). 

Denna lägenhet måste upplevas på plats! 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 4 rum och kök varav 3 sovrum. Våningsplan 1 av 4, hiss finns. Lägenhetsnummer 422. Föreningen Brf Fogdevägen .

Uppvärmning

Fjärrvärme.

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år). Antal personer: 4. Driftkostnaderna är individuella och kan variera beroende på leverantör och avtal. .

Överlåtelseavgift

1 313 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift

525 kr.

Föreningen
Föreningen består av 74 bostadsrätter belägna i fem stycken femvåningshus. Husen färdigställdes och tillträddes 2008 och är fördelade på 2-4 rum och kök. Föreningen är mycket välskött och har avfallshantering samt cykelställ under tak utanför portarna. I varje hus finns barnvagns- och cykelförråd. Gemensam tvättstuga finns på entréplan i port 41.

Föreningen innehar tomträtten till fastigheten Krigsrådet nr 4.

Utförda renoveringar
Målning av entréer Brytskydd har installerats i samtliga portar och på vindarna. Avloppsstammarna har spolats i förebyggande syfte. Telenor har uppgraderat fibernätet. Åtgärdat brister i ventilationen.

Kommande renoveringar
Föreningen har, och håller på att färdigställa grillplatser och pergolas på alla gårdar.

Gemensamhetsutrymmen
Tvättstuga finns i hus 41 samt cykelrum och barnvagnsrum finns i fastigheterna. Gemensamma uteplatser finns

Parkering
Det finns 50 st parkeringsplatser som går att hyra vid Fogdevägen 37 och 49 för ca 250 kr/mån. De parkeringsplatser som finns vid entrén till husen kostar ca 350 kr/mån, separat kö. För mer info gällande kö, kontakta föreningen. I övrigt råder det boendeparkering i området för ca 300kr/månad.

 

Rumsbeskrivning

Entréhall
Rymlig hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Från hallen nås samtliga rum i bostaden. 

Badrum
Badrum med ljust kakel och mörkt klinker. Utrustat med WC, handfat, spegelskåp, badkar, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och överskåp för förvaring. 

WC
Ljusa väggar och mörkt klinker. Utrustat med WC och handfat. 

Sovrum 1
Bostadens största sovrum erbjuder plats för stor säng samt annan möblering om så önskas. 

Sovrum 2 
Ett perfekt barnrum som enkelt möbleras med garderobslösningar, säng, skrivbord mm.

Sovrum 3 
Välplanerat rum med gott om plats för stor säng, ett perfekt barn- eller gästrum! 

Vardagsrum 
Optimalt vardagsrum med plats för möblering med både soffa, fåtölj samt mediamöbel. De härliga fönsterpartiet i gavel inbringar ett härligt ljus och rymd till rummet. 

Kök
Rymligt och socialt kök med plats för matlagning och härliga middagar! Här finns spis, ugn, fläkt, diskmaskin samt stor kyl och frys. Intill fönstret finns en platsbyggd bänk som passar perfekt till matbordet och härliga middagar. Även i finns gott om plats för förvaring. 

Balkong
Den ljuvliga balkongen är omgiven av grönska och här njuter ni av solen dess bästa soltimmar! En given oas för avkoppling. 

Förråd
Till bostaden hör ett vindsförråd om ca 6,5 kvm.