BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Winborgs väg 15

  • 2 rum och kök
  • 65 kvm
  • Såld
  • 4000
  • 530
  • 5700
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna stora ljusa 2a om 65 kvm med balkong!

Du välkomnas in i hallen via säkerhetsdörr, här finns plats för avhängning och förvaring i platsbyggda garderob med skjutdörrar. Vidare in i bostaden finns det stilrena köket med grå luckor och beslag i silver. Praktisk diskbänk och stänkskydd i sten. Vitvaror såsom hel kyl & frys, integrerad diskmaskin, varmluftsugn i rostfritt, induktionshäll och integrerad fläkt. Här finns bra förvaring och arbetsytor. Köket ligger i anslutning till det trevliga vardagsrummet och här går att skapa ytterligare ett sovrum för den som önskar (se alternativ planlösning).  I vardagsrummet ryms soffgrupp, tv-möbel och matbord för 4-6 personer. Intill ligger det stora sovrummet som rymmer dubbelsäng, har mycket bra förvaring i flera garderober och plats för en arbetshörna. Här finns en möblerbar balkong mot innergård där du njuter av solen från tidig morgon till lunch. Badrummet är helkaklat i vitt med klinker i grått och ligger i anslutning till hallen. Här finns dusch, toalett, handfat, spegelskåp samt tvätt och tork med praktisk arbetsbänk och överskåp i vitt med bra förvaring. Hela bostaden har vackert ljust parkettgolv, målade väggar samt vackra fönsterbänkar i sten och stora fönsterpartier med magiskt ljusinsläpp. Till lägenheten hör ett förråd. Flexibelt tillträde.

Här bor du med ett magiskt läge med närhet till både stadspuls och natur. Järlasjön som bjuder in till härliga sommardopp och skridskor vintertid. Bra förening med flera faciliteter som garage, eget gym och bastu.

Mycket bra kommunikationer med ett par minuters promenad till tåg och buss. Till och från området tar man sig snabbt och enkelt med buss till Slussen eller med Saltsjöbanan utåt Saltsjöbaden. Till Slussen tar bussen endast ca 11 minuter. Tvärbanan går från närliggande Sickla, vilket ger en tvärkommunikation till Gullmarsplan samt Hammarby Sjöstad. Tunnelbana planeras till området år 2030.