BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö-Älvsjöstaden

Elkabelgatan 5

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
  • 2270
  • 194
  • 3426
Värdera din bostad

Beskrivning

ACCEPTERAT PRIS! 2,800,000 kr.

Välkommen till en stilren lägenhet i expansiva älvsjöstaden producerad 2018. Bostaden karaktäriseras av öppna ytor och generöst ljusinsläpp. Fullt utrustat kök och stort badrum med kombimaskin. Den mysiga balkongen har alla förutsättningar för trevliga kvällar med hela sällskapet.

Läget är mycket centralt och attraktivt, med endast några minuters promenad till Älvsjö Torg, vilket ger mycket bra kommunikationsmöjligheter via buss eller pendeltåg. Älvsjö Torg har ett fullt serviceutbud med butiker, mataffärer och restauranger. Lägenheten ligger inom ett kort promenadavstånd till skolor, förskolor, och vackra Älvsjöskogen där det finns upplysta löpspår och stor äng för annan aktivitet. Till Långsjön är det cykelavstånd, och vid Långsjön kan man bada på sommaren och åka skridskor på vintern.

Hall
Välkomnande hall med direkt ljusinsläpp och gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob och på en kombinerad hatt och skohylla. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar, vilket är genomgående i hela lägenheten.

Kök
Fint kök i vinkel med gott om arbetsytor och förvaring i lådor och skåp. Utrustat med kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläkt, micro och ugn. Öppen planlösning till vardagsrummet och plats för matbord invid fönstret. 

Vardagsrum
Socialt rum med stort fönsterparti och utgång till balkongen. 

Balkong
Stor balkong i västläge med plats för sittmöbler och planteringar. 

Sovrum
Kvadratiskt och lättmöblerat rum för dubbelsäng och sängbord. En garderob finns och möjlighet att få plats med ytterligare.

Badrum
Stort och snyggt badrum med vita stora kakelplattor och grått klinker. Utrustat med wc, dusch med glasvägg, handfat med kommod, handdukstork och kombinerad tvätt/torkmaskin. Plats finns för den som önskar ställa in badkar.

Förråd
Ett källarförråd finns att tillgå.