BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Bolmensvägen 35

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

• Balkong i härligt söderläge
• Mycket välplanerad med gott om förvaring
• Granne med skogen
• Årstaviken & Södermalm runt hörnet
• Mycket bra kommunikationer
• Fantastiskt ljusinsläpp
• Källarförråd 

På lugna och lummiga Bolmensvägen, ett stenkast från Årsta Torg och Årstaviken säljes nu denna välplanerad och mysiga tvårummare. Härligt ostört läge två trappor upp med en fantastisk rymd. Klassiska 40-tals detaljer, djupa fönsterbräden i natursten och vackert ljusinsläpp från två väderstreck. Detta är en suveränt disponerad bostad med perfekt läge och alla kvadratmetrar på rätt ställen. På ynka tre minuters promenad finner du mycket god kommunikation i form av tvärbana och buss som tar dig in till stan eller mot Årstaberg. I närheten finner du både service och kommunikationer vid Årsta Torg, Gullmarsplan och Globen. Med cykel tar man sig till Söder på ca 10 minuter.

Väl inne i bostaden möts du av en ljus och välkomnande hall som öppnar upp mot bostadens resterande rum. I hallen finner du rejäla platsbyggda garderober med gott om förvaring. Säkerhetsdörr är installerad. Från hallen når du det praktiska och fullutrustade köket med gott om arbetsyta och förvaring i vackert serveringsskåp bevarat från byggåret. Köket är maskinellt utrustat med diskmaskin, kombinerad kyl/frys och spis med ugn. Intill köket ligger det rogivande sovrummet med garderober och plats för dubbelsäng. Både kök och sovrum har fönster mot den lummiga skogsdungen på husets baksida. Från sovrummet kommer du in till det rymliga vardagsrummet med vacker ekparkett i original och plats för matbord och umgänge. Härifrån når du även den mysiga och trevliga balkongen i solsäkert söderläge. Badrummet är stambytt och helkaklat med klinkergolv. Utrustat med badkar med dusch, tvättställ, spegelskåp, WC och golvvärme. Styrelsen har redan genomfört de större renoveringarna i fastigheten. Lägenheten klassas som 1 RoK enl. föreningens lägenhetsförteckning, men används som 2 RoK.

Hit flyttar du som vill bo lugnt och ha nära till vatten och natur men som samtidigt inte vill göra avkall på närheten till city. Ett boende att trivas i från dag ett.

Allmänt om området
I detta 50-talscentrum finns det mesta man kan önska sig: välsorterad livsmedelsbutik, kaféer, blomsterhandel, konditori, gym, apotek och frisör. I restaurangväg finns det ett stort utbud med pizza, indiskt, tibetanskt, sushi, husmanskost, kolgrill och den kända restaurangen Palmyra där man äter en av Stockholms bästa kebaber. Utöver detta ligger Krogen Två Små Svin där som har vunnit flera utmärkelser och har en fantastisk uteservering på sommaren. Med cykel tar man sig till Söder på ca 10 minuter och till centralen på ca 30 min. Det är dessutom promenadavstånd till tunnelbanan (Enskede Gård, Globen och Gullmarsplan).

Varmt välkommen på visning!