BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Vinodlargatan 9

  • 2
  • 57 kvm
  • Såld
  • 5016
  • 125
  • 1783
Värdera din bostad

Beskrivning

Stor terrass om hela 22 kvm med sol från morgon till eftermiddag och en stor balkong i väster med eftermiddags och kvällssol! Välkommen till denna välplanerade 2:a i attraktivt läge vid kajkanten och Mälaren! Balkong i västerläge högst upp i huset på 7:e våningen med underbar sjöutsikt! Bostaden bjuder även på en enorm terrass med morgon till eftermiddagssol samt sjöutsikt. Här bor du mitt på Liljeholmskajen med närhet till både vatten och grönska. I detta trevliga boende tar du även del av allt Liljeholmskajen har att erbjuda i form av restauranger och caféer samtidigt som du har nära till vattnet och vackra grönområden.

Mycket välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Från hallen når man det öppna och ljusa vardagsrummet som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket. Här får man enkelt plats med soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang. Från vardagsrummet kommer man ut till den fantastiska balkongen i perfekt västerläge. Balkongen rymmer bra med utemöbler och bjuder på en vacker sjöutsikt. Välplanerat och modernt kök som är fullt maskinellt utrustat. Här finns inbyggd ugn, inbyggd mikro, induktionshäll, fläkt, kyl, frys och diskmaskin. Infällda spotlights i tak som ger fin belysning. Bra ytor för större middagar och bjudningar.

Bostaden har ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, här finner ni även en hel vägg med skjutdörrsgarderober med goda förvaringsmöjligheter. Från sovrummet finner ni bostadens fantastiska terrass med morgon till eftermiddagssol och sjöutsikt. Här finns gott om plats för stora loungemöbler. Mycket smakfullt och helkaklat badrum i tilltalande färger med wc, dusch, handfat, väggskåp för förvaring, tvättmaskin och torktumlare samt infällda spotlights i taket. Badrummet har även stor inbyggd spegel.

Här har man närhet till det mesta. Här finns kort gångavstånd till kommunikationer och service. Årstaviken runt hörnet erbjuder möjlighet till vackra promenadstråk, bad, utegym och natursköna platser som gjorda för ett aktivt och socialt liv fyllt med umgänge och gemenskap. Utmärkta förbindelser som röda linjens tunnelbana, tvärbana mot Alvik, Sickla udde och Solna samt flera kompletterande bussar och pendeltåget i närliggande Årstaberg. En bit bort finns Liljeholmens Galleria med nästan hundra butiker och flera restauranger. Det är lätt att glömma hur nära stan du befinner dig. Hoppa upp på cykeln så är du inne vid Hornstulls puls på bara ett par minuter. Det här är hemmet för dig som söker ett lugnt och tryggt boende, men som samtidigt vill ha närhet till innerstadens puls. Som barnfamilj finns här även mängder av förskolor och skolor att välja bland.

- En terrass om 22 kvm med morgon till eftermiddagssol
- En stor balkong i västerläge med eftermiddag och kvällssol
- Sjöutsikt från både balkong och terrass
- Goda förvaringsmöjligheter
- Högst upp i huset, våning 7 av 7
- Flertal restauranger och affärer
- Liljeholmskajen och Mälaren utanför
- Vackert läge med vatten och grönska
- Levande stadsdel
- En kort promenad till Liljeholmsgallerian
- Extremt goda kommunikationer

Ett hem som måste upplevas! Välkommen på visning!