BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Maria Magdalena

Magnus Ladulåsgatan 21, 3tr

  • 4.5 rum och kök
  • 95 kvm
  • Såld
  • 3993
  • 176
  • 4129
Värdera din bostad

Beskrivning

Optimal planering när den är som bäst. Inga kvadrat går till spillo och man får ut vad man önskar av en fullgod gavelfyra. Kök, balkong och vardagsrum i direkt anslutning till varandra med stor inglasad balkong i bästa och lummiga söderläge gör att de sociala delarna nyttjas på absolut bästa sätt. Sovrummen i anslutning till varandra i norrläge mot park och bilfritt promenadstråk. Här bor du med två stycken badrum för tidiga mornar, det finns även ett stort förråd som kan nyttjas som sovrum, valet är ditt.

Hela bostaden präglas av ljus tack vare gavelläget med det vackra burspråket och fönster i tre väderstreck. Då huset är beläget i suterräng upplevs lägenheten ligga högre upp i huset. Här bor du med enhetliga golv, harmonisk planlösning och generösa ytor. Trevlig utsikt mot föreningens grönskande innergård. Här finns möjligheten att bli medlem i Kollektivhuset Södra Station. Här finns det en matsal i föreningen där det erbjuds middagar 4 dagar i veckan och en föreningsatmosfär som inte kan erbjudas på något annat ställe i Stockholm. Här finns allt man kan önska av en förening med flertalet aktiviteter och gemensamhetsanläggningar så som gym, hobbyrum, snickarrum, musikrum/replokal, bibliotek, målarrum, festlokal, gästlägenhet och byteshörna gör detta till ett boende utöver det vanliga. Trots läget mitt i stan, med myllrande kafé- och restaurangliv inom ett stenkast, erbjuds ett lugnt och fridfullt boende utan störande trafik.

Kommunikationerna är de allra bästa med pendeltåget invid fastigheten, Mariatorgets och Medborgarplatsens t-bana samt bussar i din direkta närhet. I området finns apotek, post, bank, skolor, caféer livsmedelsbutiker samt många gym. Söker du förskola är utbudet enormt, där det närmsta förskolan ligger på föreningens innergård.

Området är ett av Sveriges mest restaurangtäta områden med de populära ställena Morfar
Ginko, Bistro Sûd samt Johan & Nyström Konceptbutik. Lägenheten är perfekt belägen mitt på Södermalm med direkt närhet till kommunikationer, parker, Söders puls och all tänkbar service. Att ha detta hem som utgångspunkt gör att man når vart man vill i huvudstaden på kortast tid. Ta hissen ner till gården och promenera ut på Södermalms allé och du är i Tanto och Årstaviken på några minuter med sina sprudlande grönområden och naturliga atmosfär som passar perfekt för jogging och rekreation. Känner man att pulsen lockar har man endast några minuter åt motsatt håll Medborgarplatsen och dess enorma utbud av restauranger, biografer och shoppingcenter såsom Söderhallarna och Götgatsbacken där allehanda varor kan inhandlas.