BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Farsta

Värmlandsvägen 280

  • 4 rum och kök
  • 95 kvm
  • Såld
  • 8030
  • 3249
  • 4736
Värdera din bostad

Beskrivning

En bostad med mycket hjärta kanske bäst beskriver känslan du får när du vistas här. Varmt välkomna till Värmlandsvägen och möjligheten att förvärva detta fantastiska radhus om 295 kvm tomt och en huvudbyggnad som mäter 107 kvm. Här finner ni en dröm för såväl den trädgårdsintresserade som för barfota sommarbarn i en fantastisk lugn barnidyll. Här finner ni ett toppenläge! Runt knuten finner ni även en 3 km lång upplyst motionsslinga.

Huset är i fint skick som blivit omhändertaget med varsam hand. Här finner ni genomgående originaldetaljer i både kök och badrum som i såväl parkettgolv, väggar och garderober. Låt drömmen bli sann för att sätta er egna smak eller bevara dess ursprung. Stora fönsterpartier som nyligen är bytta skänker ett rikligt ljusinflöde mot en grönskande, lummig vy utan insyn. Tomten är av varierande karaktär där du möter gräsyta, berghällar och möjlighet för större planteringar runt en ljuvlig lättskött naturtomt.

Här bor ni i ett attraktivt läge med promenadavstånd till sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde. Ett stenkast bort finner ni även Farsta centrum med dess shopping och livsmedelsbutiker såsom Coop, Hemköp och ICA Kvantum. I området finner ni även bra skolor och förskolor såsom Friskola Hästens (F-5), (årskurs F-6), Farsta Strandskola (årskurs F-3), Farstaängsskolan (årskurs F-6) samt Kvickentorpsskolan (årskurs F-9).

Varmt välkomna hem till Värmlandsvägen 280!

- MED ENKELHET TILL 6 ROK!
- Gavelläge
- Öppen spis
- 2 entréer med möjlighet till uthyrningsdel 
- Matkällare om ca 5kvm
- Bevarade originaldetaljer
- Grönområden
- Nya fönster
- Garage
- Insynsskyddat
- Magelungen
- Närhet till natur och vatten