BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Åsögatan 163 3tr

  • 1.5 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 6492
  • 61
  • 1599
Värdera din bostad

Beskrivning

Perfekt planerad 20-talspärla på 3tr. Mycket välmående och lågt belånad (under 600kr/kvm!) äkta förening som äger marken. Inflyttningsklart boende med närhet till Nytorget, Vitabergsparken och en kort promenad till Medborgarplatsen. Mycket praktisk lägenhet för paret såväl som ensamhushållet, en stor lägenhet i mindre format med välutrustat kök och bra förvaring. Gemensam balkong finns på varje våningsplan.
Inflyttningsklart och tillträde omgående är möjligt!

-Äkta förening med bra intäkter från lokaler
-Låg belåning, tot 1.464.757kr eller 592kr/kvm
-Föreningen äger marken
-Stambytt -95
-Mycket låg avgift
-Nyrenoverad trevlig innergård med planteringar cykelparkering, pergola med matplats och grillmöjligheter.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall
Välkomnande hall med utmärkta avhängningsmöjligheter genom en hatthylla med tillhörande skoställ till höger samt platsbyggd förvaringsmöbel till vänster med gott om plats för de alldagliga behoven. Från hallen när man badrummet samt köket.

Kök
Snyggt och rymligt kök med gott om förvaring bakom de grå skåpsluckorna samt rejält med arbetsyta på den vackra bänkskivan i massivt trä. Mörk mosaik mellan överskåpen och underskåpen. Den maskinella utrustningen består av gasspis, vägghängd fläktkåpa, halvintegrerad diskmaskin samt kyl/frys, samtliga vitvaror i rostfritt utförande. I köket finns även en matplats för 4-6 personer samt flertalet vackra detaljer från byggåret såsom bevarat serveringsskåp, speglade luckfronter samt vackert spröjsade fönster. Köket har en halvöppen planlösning mot vardagsrummet vilket bidrar till att skapa den härliga och sociala känslan som finns i bostaden.

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum, mycket tack vare den halvöppna planlösning mot köket. Här strömmar ljuset in tack vare två stora fönster med ett härligt och högt läge. Vardagsrummet är rymligt och här finns plats för stor soffa, tillhörande soff- bord, tv-möbler samt ytterligare inredningsdetaljer för den som önskar att sätta sin egen prägel på möblemanget. I bortre delen av vardagsrummet finns en utmärkt sovalkov som skärmas av genom de platsbyggda inredningsdetaljerna mellan alkoven och vardagsrummet. Ovan den platsbyggd avskärmningen kan man möblera med flertalet inredningsdetaljer för att skapa en avskild och mysig sovalkov. I alkoven finns plats för en 140cm bred säng samt även en liten kontorsplats för den som önskar att jobba hemma ibland. Från alkoven når man även en rymlig klädkammare som löser förvaringsbehovet galant.

Badrum
Snyggt helkaklat badrum i svart samt med inslag av grön mosaik. 
Vägghängd WC, handdukstork, avskild duschhörna, handfat med kommod, spegelskåp med förvaring samt ytterligare förvaring för badrumsartiklar. Golvvärme samt spotlights i tak.