BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Stagneliusvägen 23, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 48.5 kvm
  • 3.700.000 kr / Såld
  • 4481
  • 110
  • 6659
Värdera din bostad

Beskrivning

Lägenhet i lugnt hörnläge med bevarade snickerier och speglade dörrar. Huset ligger högt beläget och på vån 4 får du en trevlig vy från samtliga fönster och balkong. Perfekt planerad 2a med original planlösning och alla kvadratmetrar på rätt plats. Hall, vardagsrum och sovrum renoverades med nya ytskikt och målades 2012.

Kök
Köket nås från hallen. Köksinredningen har släta fronter i vitt samt rostfri bänkskiva med diskho. Trevligt originalpari med serveringsskåp finns bevarat. Det är gott om såväl förvaringsutrymmen som arbetsytor. Väggarna är målade i ljus kulör. Köket är utrustat med spis/ugn, köksfläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Matplats för 4-6 personer finns intill ett stort fönster med härlig utsikt.

Vardagsrum
Vardagsrummet är ett härligt rum med stort fönsterparti och balkong i sydost. Här kan du utan problem möblera med alla tänkbara funktioner. I detta rum är väggarna vita och på golvet återfinns ett fint parkettgolv från byggår. Från vardagsrummet finns utgången till lägenhetens balkong vilket gör det lätt att ta med sig frukostkoppen ut, eller duka upp till en middag med utsikt.

Sovrum
Sovrummet är ett rum som ger dig lugn och avkoppling, en känsla som förstärks genom vetskapen av hörnläget utan grannar åt sidorna. Rummet ger gott om plats till både dubbelsäng och förvaringsmöbler.

Badrum
Badrum med fönster, vita kaklade väggar och våtrumsmatta på golv från år 2017. Praktiskt fyrkantigt badrum med dusch, handfat, 2 badrumsskåp och wc. Dessutom är badrummet förberett för tvättmaskin för den som vill ha egen sådan.

Hall
Innanför ytterdörren finns avhängning på vägg samt stor inbyggd originalgarderob med överskåp där du kan hänga undan ytterkläder. Här ligger rutlagd ekparkett som löper vidare in vardagsrum och sovrum. Väggarna är snyggt målade i vitt med snickerier i grått.