BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Garverigränd 1

  • 4 rum och kök
  • 97.5 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna renoverade 4:a med stor balkong och utsikt över Järlasjön!

Stor 4:a om 97 kvm och med balkong och fina ytskick. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Intill finns även en stor walk in closet. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig som erbjuder generösa ytor och utsikt över Järlasjön. Här ryms enkelt större soffgrupper och annat möblemang. Härifrån nås även den väl tilltagna balkongen med utsikt över sjön. Här njuter du av solen från tidig förmiddag till efter lunch.

Intill ligger det nyrenoverade köket som har luckor i grått och fina vitrinskåp. Vitt matt stänkskydd och bänkskiva i fin sten. Här finns nya vitvaror som diskmaskin, kyl & frys, ugn, mikro och fläkt. I köket finns ett fint burspråk som ger ett magiskt ljusinsläpp och här skapas en naturlig matplats för 6-8 personer. 

Master bedroom som rymmer stor säng och förvaring i garderobsvägg. Lägenheten har ytterligare två sovrum som rymmer säng och bra förvaring. Bostaden har ett badrum och en gästtoalett. Badrummet är helkaklat med toalett, nytt handfat med kommod i vitt, dusch med duschvägg i glas, ny kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt trevligt fönster. Bostadens andra badrum är också helkaklat med toalett, nytt handfat med kommod och spegelskåp. Lägenheten har genomgående nyslipat och vitlaserat parkettgolv och målade väggar.

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. I området finns vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030. I området finns nyöppnade Café Pumphuset för mysiga luncher, middagar, fikapauser eller varför inte bara ett glas vin!