BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Seglatsgatan 8

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • 4.400.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust boende med optimal planlösning och härlig balkong i sydvästläge på en av Sjöstans bästa adresser precis intill vattnet och kajpromenaden!

Här bor ni mitt i vackra Sjöstan med närhet till både vatten och grönska. Fantastiskt läge och en rymlig balkong med utsikt över den lugna och grönskande innergården gör detta till en bostad att trivas i. Här kommer ni få njuta härliga sommarkvällar!

Från hallen når ni det öppna och ljusa vardagsrummet som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket. Här får man enkelt plats med soffgrupp, tv-möbler samt matmöblemang. Mycket välplanerat och modernt kök som är fullt maskinellt utrustat med alla vitvaror man kan önska sig, de flesta vitvaror är nya från 2021. Här finns inbyggd ugn, inbyggd mikro, induktionshäll, fläkt, kyl, frys och diskmaskin. Bra ytor för större middagar och bjudningar.

Bostaden har ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och önskat möblemang. Helkaklat badrum med golvvärme, vägghängd wc, väggskåp för förvaring, dusch och tvättmaskin samt god arbetsyta. Från vardagsrummet kommer man ut till den fantastiska balkongen. Balkongen erbjuder härlig kvällssol med utsikt över den lugna och sköna innergården. Balkongen rymmer enkelt en bra sittgrupp. Stabil och välskött förening med god ekonomi där avgifterna tidigare sänkts vid flertal tillfällen.

- Härlig balkong mot innergård
- Balkong i sydvästläge
- Toppfin och ljus
- En av Sjöstans bästa adresser precis intill vattnet och kajpromenaden
- Optimal planlösning
- Bra förvaringsmöjligheter
- Stora fönsterpartier
- Välskött fastighet
- Stabil Brf

Välkommen på visning!