BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Orminge - Nacka

Skarpövägen 49, 1tr

  • 1.5 rum och kök
  • 37 kvm
  • Såld
  • 4716
  • 176
  • 1061
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en av Orminges finaste och bäst planerade 1,5:a. En totalrenoverad lägenhet från 2021 med öppen planlösning och balkong i absolut bästa västläge.

Äntligen en påkostad 1,5:a på Skarpöhöjden till salu. En renoverad lägenhet där man har nytt kök, golv och ytskikt från 2021. 

Supersmart och modern planlösning där större delen av ytan nyttjas i allrummet. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en hel vägg av stort fönsterparti ger bostaden ett rikt ljusinsläpp. Ett förstorat kök i grå kulör och marmorliknande bänkskiva med vitt industrikakel på vägg. Gott om arbetsyta samt skåpsförvaring och här finns alla faciliteter som behövs så som kyl/ frys, inbyggd diskmaskin, ugn och infälld induktionshäll. Även gott om plats för större matbord. I vardagsrummet finns plats för större möblemang med en praktisk TV-vägg som avskiljer in mot sovalkoven. Stor balkong på ca 8 kvm som ligger i absolut bästa västläge, här har man sol från lunch tills dess att man kan njuta av solnedgången. Stor garderobsvägg i hallen med gott om förvaring. Helkaklat badrum med tvättmaskin. I sovalkoven finns plats för dubbelsäng. Externt förråd på ca 3-4 kvm ingår.

På Skarpövägen 49 bor man i ett högt och fritt läge utan insyn och en härlig utsikt mot grönska samt även sjöglimt över Myrsjön.

Precis nedanför bostaden ligger föreningen innergård med grillmöjligheter, matplats samt en trevlig pergola. 

- Renoverad
- Balkong i västläge
- Stor möblerbar balkong
- Välplanerad och modern
- Öppen planlösning
- Helkaklat badrum
- Hiss finns
- Nyrenoverad trappuppgång med nya entrédörrar och porttelefon
- Bra bussförbindelser
- Nära till hela skärgården genom Waxholmsbolagets brygga, Hasseludden
- Centrum intill med stort utbud av butiker
- Rogivande natur i närområdet med parker, skog, promenadstråk, badsjöar m.m.
- Extern förråd om ca 3-4 kvm

Detta är en lägenhet du inte vill missa - varmt välkommen på visning.