BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Bjurholmsplan 17, 2,5tr

  • 2.5 rum och kök
  • 49 kvm
  • Såld
  • 4305
  • 23
  • 2577
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en perfekt planerad och charmig 30-tals pärla på bästa läge i SoFo! Mot den vackra oasen Bjurholmsplan finner ni denna hemtrevliga 2,5:a som passar utmärkt för både singeln och paret. Detta hem karaktäriseras av sina välbevarade originaldetaljer såsom vacker fiskbensparkett, spegeldörrar samt stora fönsterpartier med spanjoletter. Lägenhetens hörnläge med fönster åt två håll och söderläge mot parken gör den väldigt ljus under hela dagen. En mycket bra planlösning med lättmöblerade ytor där ni enkelt får plats med hemmakontoret i den rymliga hallen samtidigt som ni har gott om sociala ytor.

Lägenheten har en härlig rymd tack vare den generösa takhöjden om ca 2.75 m samt stora fönsterpartier i två väderstreck. varav en del vetter mot lugna Bjurholmsgatan och den andra åt lugna och grönskande Bjurholmsplan och parken utanför. Här kan ni följa alla årstider skifta utanför fönstret! Badrum har renoverats de senaste åren med fina material och tvättmaskin. Trevligt och inflyttningsklart kök med goda arbetsytor och gott om förvaring samt plats för ett mindre matbord. Välplanerat och rofyllt sovrum som inrymmer både dubbelsäng och platsbyggd förvaring. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd och tvättstuga finns i källaren.

Brf Harven 58 är en välskött förening med låga avgifter, låg belåningsgrad och en välskött fastighet. Föreningen har även en trevlig innergård som sommartid erbjuder både sittgrupper och grillmöjligheter. Här bor du mitt i attraktiva SoFo på charmiga Bjurholmsplan. Runt knuten finner ni bland annat Vitabergsparken och Nytorget med mysiga caféer, uteserveringar, restauranger och inom 200 m finns två mataffärer. Ni har mycket goda kommunikationer via tunnelbanans gröna linje vid Skanstull och på andra sidan Bjurholmsplan stannar 3:ans buss som förbinder hela stan. Det centrala läget har närhet till trendiga butiker med shopping i alla de små inrednings- och klädbutiker som bidrar till områdets unika och levande atmosfär. Samtidigt är det nära till lummiga Årstavikens vatten och promenadstråk.

- Välplanerad drömlägenhet med utsikt över Bjurholmsplan!
- Vackra ljusinsläpp från två håll och generös takhöjd om ca 2.75 m
- Fina originaldetaljer bevarade från byggåret 1929
- Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och platsbyggd förvaring
- Bra arbetsytor i kök och plats för mindre matbord
- Stilrent badrum med golvvärme och tvättmaskin
- Nära till bra kommunikationer med både buss och t-bana
- Stort vindsförråd ingår och trevlig gemensam innergård
- Välskött förening med god ekonomi och låga avgifter