BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Rågsved - Hagsätra

Bjursätragatan 33 1tr

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 2326
  • 135
  • 1020
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till vad som kan vara Snösätras bästa lägenhet! I denna ljusa och moderna 2:a finns en stor och solig inglasad balkong för njutning året om. Här finner ni en trivsam och optimalt planerad tvåa med en läcker köksö som elegant delar av kök från vardagsrum samtidigt som den erbjuder bra förvaring och ett praktiskt köksbord. Bostaden har generösa fönsterytor vilket i kombination med lättillgängliga rum skapar rymd och ger rikligt med ljusinsläpp. Lägenheten är synnerligen snyggt iordningställd med ljusa färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ypperligt läge!

- mycket välplanerad
- öppen social planlösning
- inglasad balkong i sydvästläge
- toppskick
- närhet t-bana och bussar
- grönskande omgivningar

Vardagsrum
Fint vardagsrum med en härlig atmosfär och stora sällskapsytor gjorda för umgänge med familj och vänner. Rummet karaktäriseras av det stora fönsterytorna och kontakten med det mysiga köket och balkongen. I rummet finns gott om plats för soffgrupp och övrigt möblemang. Från vardagsrummet når man lägenhetens härliga balkong vilket ger ett fint samspel mellan ute- och innemiljö. Balkongen är rymlig och rymmer med fördel både möbler och växter.

Kök
Stilrent kök med fokus på njutning och umgänge. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet vilket ger stora gemensamma ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spis med tillhörande ugn samt en spisfläkt. Köksön som avdelar köket från vardagsrummet ger förvaring, fungerar som matbord och trivsam yta för bakning, matlagning och sällskapsspel.  

Sovrum
Det separata sovrummet får plats med dubbelsäng och nattduksbord. Praktiska garderober med skjutdörrar ger tacksamt förvaringsutrymme.

Badrum
Generöst badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp. I badrummet finns även utrymme för klädvård då förberedd plats finns för tvättmaskin. På källarplanen finns fullutrustad tvättstuga.

Entré
Välkomnande möblerbar hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en garderob.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd och förrådsplanet nås bekvämt med hissen.