BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Mariehäll

Mariehällsvägen 4

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 5766
  • 286
  • 1438
Värdera din bostad

Beskrivning

* Högt upp i huset i gavel, våning 5/6
* Oslagbart läge, ca 400m till Sundbyberg
* Stor balkong i västläge
* Förening med god och välskött ekonomi

Välkomna till denna drömbostad belägen med närhet till Sundbyberg och Bromma Blocks. Fördelat på 3 rum och kök, erbjuder denna bostad ett hem utöver det vanliga. Här flödar ljuset in från de stora fönsterpartierna i flera väderstreck. Den stora balkongen i västläge, med en härlig och ostörd utsikt över grönska, ger extra krydda och livskvalitet. Lägenheten erbjuder generöst med sociala ytor vilket ger möjligheter till önskad möblering. Köket, som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet, inbjuder till mingel och middagar såväl till vardag. Lägenheten har två sovrum, en klädkammare, ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt en stor balkong. Bekvämligheter som garage och förråd nås med direkt access via hiss.

Området kring Mariehäll är väldigt trivsamt med fantastiskt läge vid Bällstaån. Båtlivet i ån och det härliga fågelkvittret ger en trivsam Skärgårdskänsla samtidigt som man bor centralt. Med en kort promenad tar du dig till Sundbyberg station där både tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, bussar samt flygbuss finns till hands. Pendeltåget tar dig på bara 8 minuter till Stockholm city.

På andra sidan vägen från Askängsbacken/Mariehällsvägen finns tvärbanan som sträcker sig från Solna-Sundbyberg, via Alvik och vidare mot Sickla. Från lägenheten finns stort utbud av butiker, restauranger och all tänkbar service. Signalfabriken är populär och har berikat Sundbybergs kärna med dess välsorterade utbud av restauranger och butiker samt caféer och ligger på kort avstånd från lägenheten.

Marabouparken ligger även den med en kort promenad runt knuten. Önskar man njuta av grönska och natur finns fina promenad och motionsmöjligheter runt både Lötsjön och Råstasjön. Utöver detta kan man annars ta sig till Pampas Marina och Karlbergs slott utmed kanalen mot city. Bromma Blocks är en ny stor och populär galleria med på promenadavstånd från lägenheten.