BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Hövdingagatan 3 A, vån 3

  • 3 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 2870
  • 158
  • 3128
Värdera din bostad

Beskrivning

VÄLPLANERAD TREA HÖGT UPP MED BALKONG I SÖDERLÄGE!

- Mitt i hjärtat av idylliska Aspudden
- Fantastisk balkong i soldränkt söderläge
- Högt upp i fastigheten på våning 3 av 4
- Härlig utsikt över lummig grönska och föreningens fina gård
- Fantastiskt ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck
- Generös takhöjd om ca 2,60 meter
- Fräscht kök med diskmaskin(2021) och induktionshäll
- Stilrent och helkaklat badrum med golvvärme, handdukstork samt förberett för tvättmaskin
- Två sovrum i generös storlek
- Bostaden präglas av tidstypisk funkischarm och fina originaldetaljer
- Endast tre minuters promenad till Aspuddens centrum och tunnelbana
- Badmöjligheter i Vinterviken, Örnsberg och Gröndal, endast en kort cykeltur eller promenad bort
- Lummiga Aspuddsparken, Vinterviken och Botvidsparken blomstrar ordentligt på sommaren

Varmt välkomna till denna ljusa och oerhört välplanerade trea attraktivt belägen i pittoreska och lummiga Aspudden. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster i två väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt, en generös takhöjd samt en härlig balkong högt upp i fastigheten på våning 3 av 4 i soligt söderläge med massor av sol och vacker utsikt över lummig grönska och föreningens härliga gård. Lägenheten är i fint skick och har renoverats varsamt där moderna lösningar kombinerats med tidstypisk charm, detaljrikedom och originaldetaljer. Vidare erbjuds ni ett trevligt vardagsrum med härliga ytor, ett fräscht kök med diskmaskin och plats för matbord, två sovrum i generös storlek med bl.a. inbyggd originalgarderob med överskåp vilket erbjuder exemplariska förvaringsmöjligheter, samt ett stilrent helkaklat badrum med badkar, handdukstork och golvvärme. I hallen finns handsnickrad hatthylla, stor dubbelgarderob, samt en originalgarderob. Lägenheten har genomgående trägolv. I det stora sovrummet ligger ett vitmålat originalgolv, och i övriga rum ligger ljus hårdvaxoljad furuparkett. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett vindsförråd om ca 8 kvm och ett matkällarförråd om ca 2 kvm. Tvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum finns smidigt beläget i samma trappuppgång.

HSB Brf Entitan i Stockholm är en stor och stabil HSB-förening (235 lägenheter) med gemensamma lokaler som gym, pingisrum, snickarrum, gästlägenhet, bytesrum, utegrupper, grillplatser, odlingsgrupp där den som vill kan odla i pallkragar på innergården, samt barngrupp. Förening äger marken(=ej tomträtt), har tre lokaler som genererar goda intäkter samt en låg belåningsgrad om ca 5 140 kr per/kvm enl. årsredovisningen 2021. För mer information se föreningens hemsida och bilagd årsredovisning.

Här bor ni mitt i pittoreska Aspudden som erbjuder ett gediget utbud av mysiga caféer, trevliga restauranger och charmiga butiker. Ett vackert hem med endast två minuters promenad till tunnelbanan. Tunnelbanan tar er sedan vidare till Södermalms härliga puls på fyra minuter och till T-centralen på 13 minuter.

Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse, bokningsbara visningar finns på hemsidan.