BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Alphyddan

Alphyddevägen 43, -2tr

  • 2 rum och kök
  • 44.2 kvm
  • Såld
  • 2011
  • 243
  • 1118
Värdera din bostad

Beskrivning

Utmärkt planerad - Fullt utrustat kök - Låg avgift - Södervänd balkong - Perfekt belägen nära såväl natur som shopping - 10 minuter buss till slussen

Nu är du varmt välkommen till en av Alphyddans populäraste bostadstyper och denna exemplariska 2:a om 44,2 kvm i ursköna Alphyddan!

Den här härliga lägenheten är fördelad på en rymlig hall som kommer fullt utrustad med fyra stora garderober, komplett arbetskök med lådor och skåp för det stora hushållet samt diskmaskin och gott om arbetsyta. Ett stort vardagsrum med plats för matbord och soffgrupp, södervända fönster samt utgång till den härliga balkongen som får sol större delen av dagen! Ett stambytt badrum med tvättmaskin och slutligen ett ljust och mysigt sovrum som rymmer dubbelsäng!

Utmärkt läge, fräsch skick och genomtänkt planering!

Alphyddan är ett av sicklas mest attraktiva områden och ligger naturnära med ett centralt läge och bra kommunikationer. Med buss kan du lätt ta dig in till Slussen på endast 5 minuter och med tvärbanan är du vid Gullmarsplan på 10 minuter. När tunnelbanans blå linje kommer ut till Nacka ca 2030 kommer vägen in till stadskärnan vara smidigare än någonsin. Intill Alphyddan ligger Sickla Köpkvarter där du hittar allt från shopping till mataffärer, restauranger och klätterhall. Även Sicklasjön med badplats och Nackareservatet är bara ett stenkast bort.

Välkommen på visning!