BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Telefonplan - Hägersten

Tellusgatan 6L

  • 4 rum och kök
  • 125 kvm
  • Såld
  • 12019
  • 1854
  • 4019
Värdera din bostad

Beskrivning

Låt mig få presentera detta unika stadsradhus om ca 125 kvm, vid populära Telefonplan. Radhuset är i två plan och det översta planet leder er upp till en fantastisk takterrass om ca 50 kvm. På takterrassen har ni ett praktisk utekök, ett vind och insynsskyddat atrium och öppen yta med bästa solläge från morgon till kväll. Här kan ni avnjuta sena sommarkvällar och härliga tillställningar med nära och kära. Detta är en bostad utöver det vanliga som har alla rätt, så nu kan ni sluta leta och vara först med att flytta in.

Plan 1
Via den egna ytterdörren välkomnas ni in till den fantastiska hallen med ca 3,3 meter i takhöjd. I hallen kommer det finnas förvaringsmöjligheter med bl a garderober. Hallen leder er vidare med en mindre trappa upp till bostadens kök och vardagsrum. Resterande rum förutom hall har en takhöjd om ca 2,5 meter. Huset kommer genomgående att få vitgråa väggar i de allmänna ytorna och ljusgråa väggar i sovrummen. Golvet kommer bestå av ett påkostat vitlaserat enstavsparkettgolv i ek.

Kök
Ett smakfullt kök från fabrikatet Vedum, färgsatt i fin ljusgrå kulör med matchande bänkskiva, svarta beslag och armaturer som ho och blandare samt stänkskydd i snyggt Ceppostonekakel. Allt noga utvalt för att smälta in i köket och husets övriga färgtoner. Här underlättas matbestyren med ordentliga arbetsytor och mycket bra förvaring. Arbetsytan belyses med infällda spothlights. Alla moderniteter som man kan förvänta sig av ett nytt kök kommer finnas här. Intill köket kommer det finnas gott om plats för ett ordentligt matbord och ett stort middagssällskap.

Vardagsrum
Vardagsrummet är stort, ljust och rymmer utan problem en ordentlig soffgrupp, fåtölj, bord och TV-möblemang samt mycket mer om så önskas. Från vardagsrummet når ni ut till er egen uteplats om ca 4 kvm med planteringslåda, perfekt för den som har gröna fingrar. Här finner ni även bostadens förråd. Ytterligare förvaring kommer finnas i utrymmet under huset innetrappa.

Badrum
Badrummet på nedervåningen är rymligt och stilrent inrett med wc, kommod, spegelskåp med belysning och dusch. Här kommer det finnas snygga duschdörrar från INR. Vitt kakel på vägg och golv i grått Ceppostoneklinker med komfortvärme. Badrummet belyses med Infällda spothlights med dimmerfunktion. För att minska trängsel i huset så finns även ytterligare ett badrum på övre plan.

Plan 2
Från trapprummet finner ni bostadens andra vardagsrum. Detta rum går utmärkt att dela av till ett extra sovrum eller arbetsrum, se alternativ planlösning. Eller varför inte göra om till två lyxiga walk in closets. Låt fantasin flöda. Här på ovanvåningen finner ni husets alla tre sovrum.

Sovrum 1
The master bedroom erbjuder två fina fönsterpartier. Här finns det gott om förvaring bakom skjutdörrar längs hela kortsidan av väggen. Detta sovrum är rymligt och det finns möjlighet att sätta upp en skiljevägg och skapa en walk in closet i rummet. Ljusgråa väggar samt vitlaserad enstavsparkett.

Övre Hall
I den övre hallen intill master bedroom kommer det erbjudas ytterligare förvaring i en rymlig klädkammare.

Sovrum 2 och 3
Det är bra storlek på bägge sovrummen vilket kommer passa utmärkt för barn, som gästrum eller arbetsrum. I bägge rummen finns en vit garderob med svart handtag. Det finns plats för mer förvaring om så önskas. Ljusgråa väggar samt vitlaserad enstavsparkett.

Badrum
Bostadens stora badrum är, precis som resten av lägenheten, mycket smakfullt och modernt inrett. Utrustningen består av wc, kommod med matchande spegelskåp och belysning, badkar, handduksstång, komfortvärme i golvet samt en mycket praktisk tvättavdelning med torktumlare och tvättmaskin under bänk med förvaringsskåp ovan. Även detta badrum med vitt kakel på vägg och grått Ceppostoneklinker på golv. Badrummet belyses med Infällda spothlights med dimmerfunktion.

Översta planen
En av flera anledningar, men kanske den allra största anledningen till varför ni ska köpa denna fantastiska bostad, är den enorma och väldisponerade takterrassen om ca 50 kvm. Med utekök,  atrium, och en ordentlig öppen yta är denna terrass helt unik. Här har ni möjlighet att skapa er egna oas. Den rymliga ytan medför att ni kan möblera den med nästan allt ni önskar. Låt fantasin flöda. Den soliga terrassen har sol från morgon till kväll (se solstudie) och vetter mot sydväst. Här finns gott om plats för flera sittgrupper, en rejäl grill och massor av växter. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren.

Övrigt
Det tillkommer en obligatoriskt tillägg för bredband och TV. Preliminär kostnad kommer vara om ca 200 kr/mån. Priset kan ändras vid tillträdet. Gällande leverantör meddelas närmare vid inflytt.

Varje lägenhet har individuell mätare för varmvatten. För hushållsel debiteras bostadsrättshavare för sin förbrukning. Kostnaderna för hushållsel varierar utifrån vilken storlek på lägenheten, hur många som bor i den samt beteende. 

Kostnaderna nedan är beräknad enligt schablon (detta är enligt HSB):
Tappvarmvatten ca: 180-315 kr/mån.
Hushållsel ca: 225-450 kr/mån. 

PRELIMINÄRT TILLTRÄDET ÄR PLANERAT VECKA 50 (12-18:E DECEMBER) UNDER 2022. DEFINITIV TILLTRÄDESDAG MEDDELAS SENAST 3,5 MÅNADER I FÖRVÄG.