BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariefred

Slottsfogdevägen 32

  • 6 rum och kök
  • 138 kvm
  • Såld
  • 6919
  • 96
  • 8861
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen finns det möjlighet att få flytta in i ett av Mariefreds absolut finaste hus med närhet till vattnet, skogen och den blommande slänten vid den omtalade "Vitsippeskogen". Här bor du granne med Mälaren och bad- och båtliv blir en naturlig del av din vardag då båtplats kan ingå! Bara en kort promenad bort längs vattnet via den vackra Ekbacken/Fågelsången, finns Mariefreds pittoreska stadskärna. Huset har ett eftertraktat hörnläge med sol hela dagen fram till solnedgång. Perfekt planerat hus med stort och påkostat kök i smakfulla materialval intill den generösa matplatsen. Här bor den matlagningsintresserade och trädgårdsintresserade familjen som skapat ett drömboende där gränsen mellan ute och inne suddats ut via den vackra uteplatsen med utekök. Genomgående hög standard, smakfulla materialval och tilltalande arkitektur kännetecknar huset som är optimalt planerat med möjlighet till 5 sovrum enligt orginalplanlösningen. Den separata ateljén kan användas som gästrum eller hemmakontor! Separat garage och förråd finns också samt plats för två bilar på uppfarten.
Huset är smart fördelat med den sociala ytan på nedervåningen samt sovrummen och den privata delen på övervåningen. Badrum på både över- och undervåningen. Kvalitativt boende med smakfulla val där rummen badar i ljus tack vare de stora fönsterpartierna! Måste upplevas på plats. Välkommen att höra av dig för mer information eller visning!

Tomt
Via den grönskande rabatten och inbjudande entrén på kortsidan av huset når man uppfarten och garaget. Huset ligger intill den grönskande ängen med vallmo och skogsslänten som badar av vitsippor på våren. Här störs man inte av någon väg med trafik eftersom man bor på en insynsskyddad hörntomt. Trädgården består av en egen gräsmatta som blir som en liten oas som för tankarna till Provence eller Toscana. Detta tack vare de planteringar och förarbete som är gjort med trädgårdsland, prunkande rabatter och odlingar i pallkragar som ramar in tomten och ljuset som blir något alldeles särskilt mot den vackra gröngrå fasaden. Trallen och pergolan blir som en förlängning av köket och suddar ut gränsen mellan ute och inne. Dessutom finns ett utekök i dagsläget som inbjuder till middagar i kvällssolen. Det är svårt att tro att man befinner sig i centrala Mariefred när man bor så grönt, nära vattnet och i sin egna bubbla. 

Kortfattat om huset
Genomgående sticker huset ut med vackra tillval såsom ljusa trägolv, tapeter i harmoniska toner, maskinell utrustning med hög standard samt skandinavisk design och val av köksblandare och tvätt- och duschställsblandare från Tapwell. Huset fördelat på två plan har genomgående generöst med ljusinsläpp via de stora fönsterpartierna och fönster åt tre väderstreck. Ett smakfullt och tilltalande hus att trivas i! 

Ateljén
Ett separat hus och rum som kan användas som tonårsrum, gästrum eller kontor för den som jobbar hemma eller har egen verksamhet. Plats för både dubbelsäng samt skrivbord.

Kök
Här trivs livsnjutaren i det väl tilltagna köket intill matplatsen som har allt man kan önska av ett kök. Stor köksö, påkostade materialval och full maskinpark där till och med vinkylen smälter in. Det sociala köket för den matlagningsintresserade är optimalt för tillställningar, och via altandörren når man uteköket och altanen. Matplatsen är enligt originalplanlösningen ett sovrum och går att dela av för den som behöver. Gott om förvarings- och arbetsyta tack vare den praktiska köksön. Ett extrabord för läxläsning eller avställningsyta. 

Nedervåning
Nedervåningen har genomgående vackra ljusa trägolv.

Hall
Välkomnande hall med gott om plats för förvaring och avhängningsyta samt sittplats för att ta på sig skor. Garderobsväggen sväljer det mesta man vill stuva undan i en hall.

Badrum & Tvättstuga
Perfekt planerat och påkostat badrum med tidslösa materialval i anslutning till hallen. Tvättstugan ligger intill badrummet men har egen dörr. Här finns både tvättmaskin, torktumlare och avställningsyta.

Vardagsrum
Härligt och öppet allrum med plats för både större soffgrupp samt kontor. I nischen finns möjlighet att göra ett pysselrum, sovrum, kontor eller bara behålla ytan som en läshörna. Stora och härliga fönsterpartier.

Övervåning
På övervåningen finns förutom badrum och sovrum en stor klädkammare samt en yta för kontorsplats. Övervåningen har genomgående fina ljus trägolv och tapeter.

Master Bedroom
Harmoniskat sovrum i dov beige ton på väggar, plats för större dubbelsäng samt pardörrar ut till balkongen med utsikt över ängarna och kolonilotterna.

Sovrum 2 & 3
Två perfekta barnrum med plats för både säng, byrå och skrivbord. Mysiga rum med vackra tapeter i lugna färger. Fönster med utsikt mot grönska och Mälaren.

Badrum
Helkaklat badrum med både dusch, toalett och handfat med kommod. Mysigt med fönster och ljusinsläppet.