BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Nathorstvägen 52

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 12
  • 4032
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna gaveltvåa med flödande ljusinsläpp och balkong i syd-väst läge, ett helt inflyttningsklart boende som passar även den kräsne köparen som inte vill kompromissa med kvalitén!

Detta är en lägenhet där kombinationen av originaldetaljer och en modern renovering möts och skapar en perfekt balans av gammalt möter nytt. Det finns stora fönsterpartier som kombinerat med högt i tak skapar en otrolig rymd. Här finns även gamla fönsterbeslag, fönsterbrädor i marmor och mycket mer som exempel på den äldre charm som bevarats. Detta är en otroligt ljus lägenhet då den är belägen i gaveln av fastigheten med fönster i hela tre olika väderstreck.

Här bor du i en totalrenoverad fastighet och stabil bostadsrättsförening med en gemensam uteplats på gården med grill och utemöbler. Tunnelbanestation Skärmarbrink ligger med några minuters promenad från lägenheten, där finns två linjer. Direkt närhet till matbutik, gym, serviceutbud, restauranger m.m. En promenad på ca 10 min tar dig till Nackareservatet och dess natur. Detta boende är ypperligt för de som vill ha det bästa av två världar.

Välkomme