BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm/Gärdet

De Geersgatan 16

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 2898
  • 185
  • 2552
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna mysiga och synnerligen välplanerade 2:a precis vid vackra Tessinparken!
Här bor du i en lägenhet i fastighet från 1935 med ett av Gärdets trevligaste lägen med direkt närhet till både grönområden vid Djurgården och stadspuls ett stenkast bort nere vid Östermalmstorg och Stureplan. Stor och solid äkta brf med god ekonomi och låg avgift!
Grönskande De Geersgatan har ett ultimat såväl som lugnt läge på Gärdet. Härifrån cyklar eller promenerar du ner till Stureplan på 5 minuter. Populärt område med närhet till Östermalms och Stureplans utbud av restauranger, shopping och nöjen såväl som Gärdets och Djurgårdens naturområden och grönska med möjlighet till rekreation. Mycket goda kommunikationer i form av Karlaplans tunnelbana i direkt närhet samt flera innerstadsbussar som trafikerar i området.

Välkomnande entré med säkerhetsdörr och god plats för avhängning av ytterkläder. Hallen leder in till köket som är av modern och stilren standard. Öppna och mycket funktionella ytor i samspel med stora fönsterpartier skapar härligt ljusinsläpp som genomsyrar hela lägenheten. Från vardagsrummet når ni sovrummet med plats för stor säng och övrigt möblemang. Bostaden har även en rymlig walk-in-closet med mycket goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är utrustat med duschvägg i glas, wc, vask med underliggande kommod, badrumsspegel och handdukstork samt tvättmaskin. Detta är en pärla som måste upplevas!

- Genomtänkt planlösning med stora fönsterpartier som släpper in gott om ljus
- Rymligt sovrum med plats för stor säng
- Stabil Brf med god ekonomi
- Stor och rymlig walk-in-closet
- Gott om naturligt ljusinsläpp
- Stora fönsterpartier
- Ett stenkast till tunnelbana
- Tessinparken utanför
- Karlaplan runt hörnet
- Levande stadsdel
- Promenadavstånd till shopping och affärer i Fältöversten
- Promenadavstånd till Östermalm Saluhall

Välkommen på visning!