BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden - Johanneshov

Kalmgatan 35, 2tr

  • 3.5 rum och kök
  • 86 kvm
  • 5.800.000 kr / Såld
  • 8736
  • 804
  • 5474
Värdera din bostad

Beskrivning

Trevlig insynsskyddad hörnfyra belägen på attraktiva Kalmgatan med balkong och fantastisk utsikt över Stockholms takåsar, kyrktorn och sjöglimt. Välskött förening med god ekonomi och låg skuldsättning på endast 1053kr lån/kvm!

Välkomna till denna otroligt ljusa och hemtrevliga fyra rummare fördelade på 86kvm med generös inglasad balkong (ca 7 kvm) som ligger i öst med morgon - och - förmiddagssol med magisk utsikt! Här trivs blommor, kryddor och annat grönt. Kanske ställer du din skönaste solstol här och kompletterar den med en härlig soffgrupp. Allt får plats!
Lägenheten är rymlig och socialt planerad med ett funktionellt kök och med plats för stort matbord, fina pardörrar som öppnar upp mot vardagsrum där blicken dras mot fantastiska utsikten över trädtoppar och takåsar hela vägen bort mot Hammarby sjö, helt utan insyn. Dessutom bjuds här på tre bra sovrum, en mindre arbetshörna i hall, ett rymligt badrum med både badkar och tvättmaskin, helt enkelt allt man kan önska sig. Här har du nu chansen att skapa ditt drömboende i ett mycket attraktivt barnvänligt område.

Läget på Kalmgatan är lugnt och skönt men ändå är här nära till allt. Hammarbyhöjdens mysiga centrum ligger bara fem minuter bort och precis nedanför backen ligger Hammarby Sjöstad med restauranger och affärer. Till Södermalm tar du dig på en kvart. Eller kanske snörar du hellre på dig vandringskängorna och går ut i Nackareservatet, som i princip börjar där gatan tar slut. I området finns också förskolor, lekplatser, grönområden och skogspartier som lockar till lek och kojbyggande.  Lysmasken 6 är en populär och stabil förening med gästlägenhet, två tvättstugor, varmt cykelförråd och barnvagnsförråd precis i anslutning till porten. Parkeringshus finns i grannföreningen, Lysmaskens medlemmar har förtur i externa kön.

- Inglasad balkong i öst
- Omgjord 3a till 4a
- Klädkammare
- Social öppen planlösning
- Förening med låg belåningsgrad om 1053kr/kvm
- 15minuter från Söders citypuls
- Nacka reservatet runt hörnet