BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 140, 9tr

  • 2 rum och kök
  • 49 kvm
  • Såld
  • 5030
  • 397
  • 2228
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett exklusivt och toppmodernt boende i eftertraktade Brohuset. Attraktivt läge, precis intill Mälaren ligger denna smakfulla och perfekt planerade 2:a med stor balkong med underbar fri utsikt och magiskt sjökontakt samt  ljuvlig kvällssol. 

Lägenheten har stilren och modern layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Här möts man av generösa sällskapsytor i delvis öppen planlösning. Kök och badrum är smakfulla och välutrustade med fina materialval. Bostaden har även stort sovrum samt optimala förvaringsytor via en rymlig walk-in-closet som rymmer säsongens alla kläder. Bostaden är verkligen perfekt planerad med generösa fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och underbar utsikt över Mälaren. Här möts man av toppskick med påkostade materialval, vackra ekparkettgolv samt vitmålade väggar. Noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. 

På taket finns en gemensam takterrass som vetter ut mot vattnet med milsvid fri utsikt över Stockholm och kan nyttjas för föreningens medlemmar året om. Från den nionde våningen har man direkt tillgång mot berget och vidare till Årstabroarna där ni snabbt kan promenera eller cykla till Södermalm. Härifrån når ni även med en kort promenad Årstabergs pendeltåg som tar er snabbt in till stan samt även tvärbanan. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ostört läge på lugn återvändsgata.

Här bor man med badrocksavstånd till vattnet - börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp på bryggorna. Runt hörnet finns motionsspåret runt Årstaviken med flera utegym, båtklubbar, badbryggor och caféer. Ett tryggt område med närhet till restauranger, affärer, friluftsliv samt flera förskolor, skolor och populära parker. Fantastiska kommunikationer, allt är ett stenkast bort vart du än vill bege dig.

Generellt om lägenheten

Hall – Inbjudande och ljus
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. På golvet ligger ett ekparkettgolv som löper vidare i hela bostaden. Hallen har säkerhetsdörr och erbjuder bra avhängningsmöjligheter och perfekta förvaringsytor via inbyggd garderober med skjutdörrar.  

Hemtrevligt kök  – Plats för stora sällskap
Hemtrevligt vitt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har mycket goda arbetsytor och förvaringsytor. Köksutrustningen består av induktionshäll, kyl/frys, inbyggd varmlufts- och microvågsugn samt integrerad diskmaskin, allt stilrent i vitt och svart. Här finns matplats för det stora sällskapet. 

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Stort vardagsrum i öppen planlösning till köket. Rummet karaktäriseras av generöst fönsterparti som medför härligt ljusinsläpp. Här finns mycket bra möblerbarhet och gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. 

Balkong - Magisk sjöutsikt
Från vardagsrummet når man en stor solig balkong om som blir en som blir en naturlig förlängning av vardagsrummet. Balkongen ligger med bästa väster-läge som medför sol hela sen eftermiddagen till solnedgång. Här kan ni njuta av sena sommarkvällar ostört på första parkett och blicka ut över Stockholms takåsar i bakgrunden. Balkongens storlek gör att den kan nyttjas med matbord, loungedel eller solsängar. Välj själv hur du vill njuta av solen. 

Sovrum - Stort och rogivande 
Stor sovrum i lugnt och ostört läge mot gården med plats för dubbelsäng. Rummet har goda förvaringsytor via rymlig inredd klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. 

Badrum – Smakfullt påkostat
Praktiskt i anslutning till hallen ligger ett smakfullt badrum med ljusgråttt klinkergolv och helkaklade väggar i vitt som bryter av på ett stilfullt sätt. Badrumsutrustningen består av wc, kommod, samt dusch med skjutbar glasvägg. I badrummet finns även kombinerad tvätt/tork-maskin med goda avlastnings- och förvaringsytor ovanför.