BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariefred

Revirvägen 27B

  • 5 rum och kök
  • 117 kvm
  • 2.950.000 kr / Budstart
Värdera din bostad

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 5 rum och kök varav 3 - 4 sovrum. Lägenhetsnummer IO2R . Föreningen Brf Boklok Marielundsgården.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.950.000 kr / Budstart. Månadsavgift 5 957 kr (inkl fiber, digital-tv, bostadsrättstillägg. Tillkommer 355 kr för renhållning och vatten lägenhetsavgift. ingår).

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

PRIS
2 950 000 kr

MÅNADSAVGIFT
6 312 kr/månad ink renhållning och vatten. 

INGÅR I AVGIFTEN
BREDBAND/TV/TELEFON, SOPHÄMTNING OCH SNÖRÖJNING.

 PANTSÄTTNING
Bostadsrätten är pantsatt. 

DRIFTKOSTNAD
ca 2 300 kr/månad

KOMMENTAR DRIFTKOSTNAD
Avgift för vatten, läses av individuellt per hushåll varje kvartal. 

NÄTBOLAG
Vattenfall

ELLEVERANTÖR
Godel

UPPVÄRMING
Luftvärmepump.

 ENERGIDEKLARATION
A på alla fastigheter. Mätningen gjordes 2022. 

 BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN BRF BOKLOK MARIELUNDSGÅRDEN.
Föreningen är ägare till fastigheten Patronen 13 med adresserna Revirvägen 7-27. Föreningen består av 9 st bostadshussom färdigställdes 2020 och den består av 23 lägenheter. 

Gemensamma utrymme
Teknikrum med förråd. 52 stycken parkeringsplatser varav 6 st gästparkeringar. 

Rumsbeskrivning

Hjärtligt välkomna till ett radhus med alla rätt! Endast 10 minuter gångväg från tåget som tar dig till Stockholm på mindre än 40 minuter, ligger detta radhus inbäddad bland ängar och skog. Sjöutsikt från fönster och altan. Gräsmatta framför solig altanen som ligger i skyddat läge med skogen intill. I familjärt, sjönära och omtyckt område ligger dessa välplanerade radhus om två våningar byggda 2021. Detta trivsamma och stilsäkra radhus har både altan på både framsidan samt baksidan vilket bli som två extra rum på sommarhalvåret. Huset är fördelat på två våningsplan med möjlighet till 4 sovrum. Privata parkeringsplatser samt externt förråd. Måste upplevas på plats!

Nedervåning

Hall
Från den välkomnande  framsidan med plats för både loungegrupp och mindre matplats når man hallen. Hallen har gott om förvaringsmöjligheter tack vare de extra förråden samt smarta planlösningen. Från hallen når man nedervåningens badrum. Med ingång från hallen finns även en praktisk klädkammare och ett installationsrum med frånluftsvärmepumpen och varmvattenberedaren. Klinker på golv (komfortvärme), och stilrena väggar. 

Badrum
Kaklade väggar, rymligt och stilrent badrum. Gott om plats för både tvättpelare, förvaringsmöbel, handfat med kommod, toalett samt badkar.

Kök
Mysigt och hemtrevligt kök med matplats i det ljusa och soliga hörnläget ut mot framsidans altan. Gott om plats för större matbord om så önskas. Bra med förvaring i både över- och underskåp. Kakel ovanför arbetsbänken. Inbyggd ugn och induktions häll. Köksfläkt. Inbyggd mikrovågsugn. Kyl och frys i fullhöjd. Diskmaskin.

Vardagsrum med uteplats
Väl tilltaget vardagsrum med gott om plats för både matsalsdel om så önskas, samt tv-hörna med större soffa och fåtöljer. Väggar i vit ton, vackert parkettgolv genomgående i radhuset. Via de stora fönsterpartierna samt balkongdörren får man in ett härligt ljusinsläpp, utsikt ut mot trädgården och uteplatsen. Sjöutsikt! 

Övervånings vardagsrum
Vi trappan når man övervåningen och kommer upp i det som används som tv-rum. Detta rum kan enkelt göras om till ett extra sovrum.

Sovrum1, 2 & 3
Härliga, välplanerade sovrum som är perfekta för en barnfamilj eller den som behöver separata kontor. Plats för större dubbelsängar i två utav dom. Harmoniska toner på väggarna samt vacker parkett på golv.

Badrum
Stort badrum med plats för ytterligare ett badkar för den som föredrar det, i dagsläget en dusch, wc och kommod. 

 

Områdesbeskrivning

Mariefred- en pärla 40 minuter från Stockholm
Fantastiska Mariefred med dess otroliga historia är ett idylliskt samhälle precis invid Mälarens vatten. Förutom Gripsholms slott, anrika Gripsholms Wärdshus, har vi en egen ångbåtsbrygga, golfbana, restauranger och fantastiska små butiker. Annas Bageri har vunnit priser för sitt goda bröd, och vi har bevarat den gamla tågstationen med ånglok som tar oss ända till Taxinge Slott. Mariefred stadskärna som har cirka 5 000 invånare. Staden ligger vid en vik av Mälaren i Södermanland, och den riksintressanta stadskärnan utmärks av sina promenadvänliga gator med 1700-talshus, caféer och välsorterade småbutiker. Mariefred är starkt präglat av kungliga Gripsholms slott som är en stor sevärdhet för såväl Mariefredsbor som långväga besökare. Varför inte ta en promenad i Hjorthagen precis invid slottet och den vackra äppelodlingen, kanske ta en fika på Callanderska välbevarade gård därefter. I Mariefred finns det mycket att uppleva året runt förutom julmarknad, visfestivalen, food-truck festivalen, och alla föreställningar i Gustav III:s teater. 

Marielundsviken
Marielundsviken ligger direkt vid Mälarens strand med egen badbrygga. I Mariefred hittar du allt du behöver i stadskärnan cirka 2 kilometer bort. Vill du besöka en stormarknad finns det i Strängnäs på 1,8 mils avstånd. Kommunikationerna i och omkring Mariefred är goda och du tar dig snabbt fram på cykel eller med buss. Det är enkelt att pendla från Mariefred till större orter. Från Läggesta station, cirka tio minuters promenadväg från området, når du Stockholms central på bara 40 minuter. Påfart till motorvägen hittar du några minuters bilväg bort.

Förskola & skolor
Med lyxigt gångavstånd från huset finns populära Marielunds Förskola. Förutom de kommunala förskolorna finns Strängnäs enda föräldrakooperativ Ängshyddan i Slottsbrinken 5 minuter bilväg härifrån. Populära Gripsholmsskolan ligger precis invid slottet, och Mariefredsskolan ligger inne i stadskärnan.