BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmsvägen 12, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • Såld
  • 4694
  • 28
  • 8539
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu har ni möjlighet att förvärva detta smakfullt inredda och snyggt designade drömboende med stora panoramafönster i toppklass. Här erbjuds en fantastiskt balkong i söder. Här bor ni i två av bästa världar, närhet till innerstadspuls samtidigt som ni bor med natur och friluftsliv runt knuten.

I lägenheten välkomnas du av en öppen planlösning med en social köksö som binder samman kök och vardagsrum. Detta bjuder in till socialt umgänge. Här kan ni laga mat och umgås samtidigt med vänner. Här finner ni flera praktiska arbetsytor och gott om förvaring.

Vardagsrummet har gott om utrymme och erbjuder ovanligt stora fönsterpartier med ett rikligt ljusinsläpp. Fönsterpartierna inger en vacker inramning som smälter fint ihop med den moderna arkitekturen. Vardagsrummet rymmer utan svårigheter en soffgrupp och soffbord samt en ordentlig matplats för 8 personer eller fler. Planlösningen och den generösa balkongen gör att större sällskap kan socialisera i lägenheten med gott om plats att röra sig på. Här kan ni avnjuta den härliga solen på sommaren.

Lägenheten har två bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Det sovrummet finns gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt bra förvaring, tack vare flertalet garderober. Utformning på det stora rummet ger känslan av två rum i ett, här finns perfekt utrymmer för rymligt arbetsrum eller varför inte en walk in closet. Det andra sovrummet passar utmärkt som barn- eller gästrum.

Hallen är välkomnande och rymlig med bra förvaring. I anslutning till hallen ligger bostadens badrum, som precis som resten av lägenheten, är mycket smakfullt inrett. Utrustningen består av vägghängd toalett, handfat med matchande spegel, badkar, golvvärme samt en mycket praktisk tvättavdelning med torktumlare och tvättmaskin under bänk med förvaringsskåp ovan.

Bostaden är belägen i dynamiska Liljeholmen med Stockholms kanske bästa kommunikationer. Det finns både T-bana, tvärbana, bussar, inklusive flygbussarna utanför dörren och närhet till Årstabergs pendelstation. Tunnelbanan ligger på gångavstånd och tar er in till Stockholm Centralstation på 10 minuter. På gångavstånd har ni Vinterviken, Hornstull och Aspudden med mysiga parker, natur och badstråk.