BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Hjälmarsvägen 31, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 54.2 kvm
  • Såld
  • 5318
  • 184
  • 2828
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Minitrea högst upp i huset
Välkommen till en välplanerad minitrea högst upp i huset endast ett stenkast från Årsta torg. Här erbjuds bland annat generöst ljusinsläpp, vackra ytskick och detaljer i original. 

Rymlig hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Invid hallen finns dessutom en rymlig klädkammare som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter. Väl inne i bostaden finns ett välbevarat kök med gott om plats för förvaring och arbetsytor.  Maskinellt utrustat med kombinerad kyl och frys, gashäll med tillhörande elugn och fläkt.  Ljusinsläpp från stort fönsterparti mot lummig omgivning.  Vardagsrum som enkelt går att möblera efter drömmar och behov. Gott om plats för stor soffgrupp, tv-möbel och övrig förvaring så som fåtölj eller matplats. Utgång till rogivande balkong i klockrent sydvästläge. Lägenheten erbjuder två sovrum varav lägenhetens stora sovrum har plats för dubbelsäng och övrig möblering. Det andra sovrummet  kan enkelt disponeras som kontor eller barnrum. Fräscht och stambytt badrum. Utrustat med tvättmaskin, wc, badkar, handfat och förvaring. Ljusinsläpp från badrumsfönster.

- Minitrea
- Detaljer i original
- Gott skick 
- 2,70 m i takhöjd
- Stora fönsterpartier
- Generöst ljusinsläpp
- Bra förvaring
- Mycket bra förening

Allmänt om föreningen
Stockholmshus 8 äger 39 huskroppar. I dessa hus ryms 548 lägenheter. Föreningen innehar 13 kommersiella lokaler. Dessa lokaler hyrs i dagsläget ut till olika hyresgäster. Husen uppfördes under åren 1944-45. Merparten av husen är trevåningshus med sex lägenheter per port. Längs med Långhalsvägen står punkthus med tre till fyra våningar och fyra till fem lägenheter per plan. Till skillnad mot föreningens övriga hus så har punkthusen vindsförråd istället för källarförråd. Till varje lägenhet hör ett källarförråd/vindsförråd och ibland också en matkällare.